Το Μπιλμπάο κοιμήθηκε στις 11 και «θρήνησε» για την Μπαρσελόνα (pics)

Βράδυ Τρίτης (14/2) στο Μπιλμπάο με το παιχνίδι Μπαρσελόνα-Παρί Σεν Ζερμέν προ των πυλών και το «γαλαζοκίτρινο» χρώμα από τους φίλους του ΑΠΟΕΛ να γίνεται ολοένα και πιο έντονο στην πόλη.
Οι αργοί ρυθμοί στην πρωτεύουσα των Βάσκων δεν διαταράσσονται από τους καλοσυνάτους και χαμογελαστούς κάτοικους της περιοχής, τους οποίους θα δεις για τρέξιμο και περπάτημα όλες τις ώρες της μέρας.
 
Η αποστολή είναι χορηγημένη από τα ελαστικά «Hankook» επίσημο χορηγό του Γιουρόπα Λιγκ της εταιρείας «Καποδίστριας» που σας μεταφέρουν την ποιοτικότερη και ασφαλέστερη ενημέρωση από το Μπιλμπάο.

Όταν η Ευρώπη «βάφτηκε» πορτοκαλί (video)
Θυμούνται Ανόρθωση, τρέμουν ΑΠΟΕΛ!
«Θέλω θετικό αποτέλεσμα μέσα στο Σαν Μαμές!»
Ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ στον «Λάκκο των Λεόντων»

Στα μπαράκια της πόλης οι Βάσκοι παρακολούθησαν με απογοήτευση τη βαριά ήττα της Μπαρσελόνα από την Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Βάσκοι συμπαθούν, για πολιτικούς λόγους, την Μπαρσελόνα και μισούν τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης τα πάντα σίγησαν. Το γραφικό Μπιλμπάο δεν έχει νυχτερινή ζωή μετά τις 11 το βράδυ. Πιο πιθανό είναι να δεις κόσμο για τρέξιμο στον πεζόδρομο πάνω από τον ποταμό Νερβίον που μοιράζει στα δύο την πόλη.


Απόβαση οπαδών
1200 οπαδοί του ΑΠΟΕΛ θα ταξιδέψουν στο Μπιμπάο, ενώ άλλοι 200-300 υπολογίζεται ότι θα έρθουν στην πρωτεύουσα της Χώρας των Βάσκων.
 
Προπόνηση στο Σαν Μαμές
Με προπόνηση στις 19:00 στο «Σαν Μαμές» ολοκληρώνει την προετοιμασία του ο ΑΠΟΕΛ για το παιχνίδι της Πέμπτης (16/2 22:05). Την τελευταία στιγμή κα κριθεί η συμμετοχή του Μιλάνοφ, ο οποίος προπονείται μεν κανονικά, εντούτοις δεν είναι βέβαιο ότι θα ριχθεί στη μάχη. Γιαμπερέ, Μερκής και Αστίθ διεκδικούν τις δύο θέσεις στο κέντρο της άμυνας.
 
Η γέφυρα Ζουμπιζούρι πάνω από τον ποταμό Νερβίον


Το φαν κλαμπ της Αθλέτικ στην παλιά πόλη


Το επιβλητικό Σαν Μαμές


Το μεγαλοπρεπές μουσείο Γκούγκενχάιμ


Η μπουτίκ της Αθλέτικ στην παλιά πόλη