Η θέση του ΑΠΟΕΛ για Βινίσιους

Επιφυλάχτηκε για τη θέση του ΑΠΟΕΛ σχετικά με τη χειρονομία του Βινίσιους προς την εξέδρα της ΑΕΚ στο 63’ του ντέρμπι με την ΑΕΚ (δείτε σε βίντεο τη χειρονομία του Βινίσιους) ο επίσημος ΑΠΟΕΛ. 
 
Ο εκπρόσωπος Τύπου των «γαλαζοκιτρίνων», Νεκτάριος Πετεβίνος μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ FM επεσήμανε πως ο ΑΠΟΕΛ θα τοποθετηθεί αφού μιλήσουν με τον ποδοσφαιριστή. 
 
 
Αναλυτικά
«Ήταν ένα παιχνίδι που ο ΑΠΟΕΛ μπήκε δυνατά και προσπάθησε να βάλει πίεση στον αντίπαλο. Η ΑΕΚ κατάφερε να μπει μπροστά στο σκορ και άλλαξε τα δεδομένα. Εμείς προσπαθήσαμε στην συνέχεια, καταφέραμε να ισοφαρίσουμε, είχαμε ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ, αλλά δεν καταφέραμε. Στο τέλος της ημέρας, εάν δίκαιο το 1-1, αυτό είναι μία υποκειμενική απάντηση που δεν μπορεί να απαντηθεί. Εμείς κρατάμε το αποτέλεσμα, τα νέα βαθμολογικά δεδομένα και συνεχίζουμε την προσπάθεια για κατάκτηση των στόχων μας».
 
Για τα λάθη στην άμυνα: «Τα ατομικά λάθη είναι μέρος του παιχνιδιού. Τώρα, μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού, βλέπεις το παιχνίδι ξανά και βλέπεις τα λάθη σου και προσπαθείς να τα διορθώσεις. Να μάθεις από τα λάθη σου. Τώρα, να λέμε ότι η άμυνα του ΑΠΟΕΛ έμπαζε, αυτό πώς μπορεί να είναι σωστό, όταν η ΑΕΚ έκανε μόλις τέσσερις φάσεις στο παιχνίδι».
 
Για την χειρονομία του Βινίσιους: «Ο ΑΠΟΕΛ αναμένει τον ποδοσφαιριστή για να μιλήσουμε μαζί του για να διερευνήσουμε το θέμα και να τοποθετηθούμε επισήμως. Ασφαλώς, το θέμα είναι στην επικαιρότητα, λόγω και του βίντεο. Εμείς αναμένουμε τον ποδοσφαιριστή, να δούμε τι έφερε αυτή την αντίδραση».