Αυτός είναι ο «κόκκινος φάκελος» της ΟΥΕΦΑ για το ΑΠΟΕΛ-ΑΕΖ

Στον πειθαρχικό Εισαγγελέα θα οδηγηθεί η υπόθεση του φακέλου που έφτασε στα γραφεία της ΚΟΠ για τον αγώνα ΑΠΟΕΛ - AEZ που διεξήχθη στις 22 του μήνα στο ΓΣΠ. 

Στην επιστολή της UEFA που αποκαλύπτει ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ γίνεται ξεκάθαρο πως στα στοιχήματα πριν την έναρξη του αγώνα δεν υπήρχε καμία ένδειξη για στημένο. Σύμφωνα με το σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης της UEFA υπήρξε έντονος στοιχηματισμός την ώρα του αγώνα στην επιλογή να χάνει η ΑΕΖ με πέντε γκολ διαφορά το ημίχρονο. 

Μάλιστα στην επιστολή της η UEFA ξεκαθαρίζει πως είναι η τρίτη φορά στην τρέχουσα περίοδο που η ομάδα της ΑΕΖ εμφανίζεται στον κατάλογο με τα ύποπτα παιχνίδια, ενώ καταλήγει με το συμπέρασμα πως την ευθύνη για τον ύποπτο αγώνα έχει η ομάδα της ΑΕΖ για να αποκομίσει οικονομικά κέρδη. 

Η αντίδραση της ΑΕΖ

Η ΑΕΖ από την πρώτη στιγμή με δηλώσεις του Προέδρου της στο ραδιόφωνο του ΑΣΤΡΑ ξεκαθάρισε πως η ομάδα είναι καθαρή και πως δεν υπήρξε κανένα στήσιμο, ενώ επισήμανε πως η ομάδα έδιωξε 12 ποδοσφαιριστές που ήταν ακριβοπληρωμένοι και αγωνίστηκε με νεαρούς κόντρα στο ΑΠΟΕΛ.

Μάλιστα οι εκπρόσωποι της ΑΕΖ τονίζουν πως στην επιστολή της UEFA γίνεται λόγος για ενδείξεις.

Την ίδια ώρα μέσω του δικηγορικού γραφείου Λύσανδρος Λυσάνδρου και Συνεργάτες απέστειλε επιστολή στην ΚΟΠ με την οποία ζητά το μαρτυρικό υλικό της υπόθεσης, με σκοπό την καταχώρηση της υπεράσπισης της ομάδας ενώπιον του Πειθαρχικού Εισαγγελέα της ομοσπονδία όπου θα εκδικαστεί η υπόθεση.

Διαβάστε επίσης στον ΡΕΠΟΡΤΕΡ: