Προκλητικός ο Οζερσάι μετά τα επεισόδια-Αμφιβάλλει αν είμαστε Ευρωπαίοι

Προκλητική ανάρτηση έκανε ο λεγόμενος «υπουργός εξωτερικών» των κατεχομένων Κουντρέτ Οζερσάι, προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί πολιτικά το γεγονός πως η Αστυνομία τήρησε τον νόμο και την τάξη στο οδόφραγμα της Λήδρας και δεν άφησε τον όχλο να κάνει ό,τι θέλει.
 
Σε ένα tweet που θυμίζει πολύ το λεκτικό που χρησιμοποιούν οι Τούρκοι αξιωματούχοι τα τελευταία εικοσιτετράωρα, για να προωθήσουν την προπαγάνδα τους σε σχέση με τον Έβρο, ο Οζερσάι καταδίκασε την ε/κ πολιτική ηγεσία, που, όπως ισχυρίστηκε, παρουσιάζει κάθε είδους μισαλλοδοξία, για να μην μοιραστεί μαζί τους ούτε σεντ. «Έδειξαν για ακόμα μια φορά πόσο ‘πολιτισμένοι’ και ‘Ευρωπαίοι’ είναι», πρόσθεσε, παραθέτοντας και βίντεο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η αντίδραση Ακιντζί μετά τα επεισόδια στο οδόφραγμα Λήδρας

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, λίγο μετά τα επεισόδια που προκάλεσαν οι Τ/κ, ο Μουσταφά Ακιντζί είχε αφήσει αιχμές για τη χρήση σπρέι από τους αστυνομικούς, λέγοντας ότι «τα σπρέι πιπεριού δεν επιτρέπεται να εκτοξεύονται εναντίον διαδηλωτών που διαδηλώνουν υπέρ της ειρήνης, του ανοίγματος των οδοφραγμάτων και της ανάπτυξης των διακοινοτικών σχέσεων. Κλάδοι ελιάς θα έπρεπε να εκτοξεύονται...».

Υποστήριξε, επίσης, ότι είναι φανερό ότι η απόφαση να κλείσουν τα οδοφράγματα «μονομερώς αποδεκτή ως σχεδόν αχρείαστη σήμερα» θα έπρεπε να διορθωθεί χωρίς καθυστέρηση. «Θα ήθελα να δηλώσω ξανά ότι είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε την συλλογική εργασία ενάντια στον κίνδυνο της επιδημίας σε επιστημονική βάση και όπως είναι απαραίτητο», υποστήριξε.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Προτεραιότητα Α. Ιωσήφ η προώθηση ανέγερσης Τεχνικής-Γεωργικής Σχολής
Συζήτησε με τον Πρέσβη της Κίνας τις διαφορές που προέκυψαν με την CPP ο Πρόεδρος
Προεκλογική ανταλλαγή πυρών-Οι «συνήγοροι των τραπεζών» και η «ΑΚΕΛική λαίλαπα»
Στήριξη σε Παντελή Γεωργίου για το Δήμο Δυτικής Λεμεσού από το Volt
Συλλυπητήρια Λευκωσίας για τον θάνατο του Προέδρου και του ΥΠΕΞ του Ιράν
Τη σημασία της διμερούς συνεργασίας συζήτησαν Πρόεδρος της Βουλής και Ελληνας Υπ. Υγείας
Τέσσερις προτάσεις ΔΗΠΑ κυρίως προς τις τράπεζες για την οικονομία
Βούληση για διεύρυνση σχέσεων με Κύπρο εξέφρασε ο Πρόεδρος της Αλβανίας
Βλέπει τον Κινέζο Πρέσβη για το τερματικό ο Πρόεδρος-Νέοι ισχυρισμοί από την CPP
Αβάσιμοι οι «ισχυρισμοί» για τον Πόντο υποστηρίζει το ΥΠΕΞ της Τουρκίας