Παρασκευή 28 Φεβ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Αυτό είναι το νέο Υπουργικό-Το όνομα έκπληξη στο Υπ. Μεταφορών

  01/12/2019 12:13
Αυτό είναι το νέο Υπουργικό-Το όνομα έκπληξη στο Υπ. Μεταφορών

Αυτό είναι το νέο Υπουργικό-Το όνομα έκπληξη στο Υπ. Μεταφορών

  01/12/2019 12:13
Με εκπλήξεις ανακοινώθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής οι αποφάσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, αναφορικά με τον ανασχηματισμό του Κυβερνητικού Σχήματος.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατέληξε τελικά σε αλλαγές, πέραν του Υπουργείου Οικονομικών και στα Υπουργεία Παιδείας και Μεταφορών.

Με βάση τις αποφάσεις του Προέδρου, ως Yπουργός Οικονομικών διορίζεται ο μέχρι τώρα Υπουργός Εσωτερικών κ. Κωνσταντίνος Πετρίδης. Ως υπουργός Εσωτερικών διορίζεται ο μέχρι σήμερα βουλευτής Λευκωσίας του Δημοκρατικού Συναγερμού, κ. Νίκος Νουρής. Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας διορίζεται ο μέχρι σήμερα Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Πρόδρομος Προδρόμου. Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων διορίζεται ο μέχρι τώρα Δήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Γιάννης Καρούσος.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ανοίγει τα χαρτιά του ο Πρόεδρος-Μισή ντουζίνα αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα
 
Ως Κυβερνητικός Εκπρόσωπος αναλαμβάνει ο δικηγόρος κ. Κυριάκος Κούσιος και Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος διορίζεται ο μέχρι σήμερα Πρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου κ. Παναγιώτης Σεντώνας.
 
Μέσα στο ίδιο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποφάσισε τον διορισμό του κ. Κώστα Χαμπιαούρη ως Επιτρόπου Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων και της κας Κλέλιας Βασιλείου ως Επιτρόπου Περιβάλλοντος.
 
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με την ευκαιρία θέλει να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του για τη συνεργασία και το δημιουργικό έργο των απερχόμενων Υπουργών κας Βασιλικής Αναστασιάδου και Κώστα Χαμπιαούρη, καθώς και της μέχρι τώρα Επιτρόπου Περιβάλλοντος κας Ιωάννας Παναγιώτου και του πρόσφατα παραιτηθέντα Επιτρόπου Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων κ. Γιαννάκη Παπαδούρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αντίστροφη μέτρηση για τον ανασχηματισμό, άρχισε τα τηλέφωνα ο Αναστασιάδης

Η διαβεβαίωση και ανάληψη καθηκόντων των νέων Υπουργών θα γίνει την Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2019, ενώ οι νέοι Επίτροποι αναλαμβάνουν καθήκοντα την Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου 2019.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας