Τετάρτη 19 Φεβ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Αντίστροφη μέτρηση για τον ανασχηματισμό, άρχισε τα τηλέφωνα ο Αναστασιάδης

  30/11/2019 13:40
Αντίστροφη μέτρηση για τον ανασχηματισμό, άρχισε τα τηλέφωνα ο Αναστασιάδης

Αντίστροφη μέτρηση για τον ανασχηματισμό, άρχισε τα τηλέφωνα ο Αναστασιάδης

  30/11/2019 13:40
Εντός της επόμενης εβδομάδας και με χρονικό ορίζοντα τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου της Τετάρτης, τοποθετούνται πιθανότατα οι ανακοινώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη σε σχέση με τον επικείμενο ανασχηματισμό της Κυβέρνησης, εκτιμά κυβερνητική πηγή.
 
Επισήμως, η Κυβέρνηση δεν σχολιάζει τις όποιες αναφορές στον ανασχηματισμό ή τα σενάρια που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.
 
Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης βρίσκεται στη Λεμεσό και εντός του Σαββατοκύριακου αναμένεται να έχει τηλεφωνικές επαφές με πρόσωπα που επηρεάζονται από τις επικείμενες εξελίξεις στο κυβερνητικό σχήμα. Σύμφωνα με κυβερνητική πηγή, το σενάριο να γίνουν ανακοινώσεις εντός Σαββατοκύριακου θεωρείται απομακρυσμένο, ενώ δεν αποκλείεται οι όποιες επαφές του Προέδρου της Δημοκρατίας να συνεχιστούν και τη Δευτέρα, δια ζώσης, στη Λευκωσία.
 
«Το πιο πιθανό είναι να συνεδριάσει το νέο Υπουργικό Συμβούλιο την Τετάρτη» είπε η ίδια πηγή στο ΚΥΠΕ. Αναφέρθηκε παράλληλα στο ενδεχόμενο να μην οριστικοποιηθούν οι σχεδιασμοί του Προέδρου της Δημοκρατίας πριν από την Τετάρτη και η επόμενη συνεδρίαση του Υπουργικού να γίνει με την υφιστάμενη σύνθεση, παραπέμποντας έτσι τις όποιες ανακοινώσεις για αργότερα.
 
Οι αποφάσεις, όπως και οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της Κυβέρνησης επαφίενται στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κατέληξε.
Πηγή:ΚΥΠΕ
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας