Δευτέρα 17 Ιουν, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Κατακραυγή για Καραϊσκάκη και ΠΙΣ-Καταδικάζουν τη συμπεριφορά τους

  12/02/2019 18:24
Κατακραυγή για Καραϊσκάκη και ΠΙΣ-Καταδικάζουν τη συμπεριφορά τους

Κατακραυγή για Καραϊσκάκη και ΠΙΣ-Καταδικάζουν τη συμπεριφορά τους

  12/02/2019 18:24
Μόνο αρνητικά σχόλια προκάλεσαν οι σημερινοί ισχυρισμοί του Δρ. Μάριου Καραϊσκάκη πως ο υπουργός Υγείας κατασκεύασε, υπέγραψε και παρουσίασε ο ίδιος στον Οργανισμό Ασφάλισης Υγείας σαν δικό του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου το μνημόνιο συναντίληψης που ετοιμάστηκε και επιδόθηκε στον Κωνσταντίνο Ιωάννου από άτομο που βρίσκεται κοντά σε μέλη του ΠΙΣ.
 
Διαβάστε επίσης:
 
Δύο πρώην υπουργοί Υγείας, ο Γιώργος Παμπορίδης και ο Σταύρος Μαλάς τάχθηκαν ανοικτά κατά της συμπεριφοράς μερίδας της ηγεσίας του ΠΙΣ. «Ω καιροί, ώ ήθοι» έγραψε ο Γιώργος Παμπορίδης, για να επανέλθει λίγο αργότερα.
«Αφήνω εδώ το αρ. 50 του Ποινικού Κώδικα προς "γνώσιν και συμμόρφωσιν».
«Της Φυλακής τα Σίδερα είναι για τους Λεβέντες"... Ρε Λεβέντες! Για πέστε "αλεύρι"...»έγραψε σε δύο διαφορετικά τιτιβίσματα ο τέως υπουργός.
Από την πλευρά του ο πρώην υπουργός Υγείας και δις υποψήφιος για την προεδρεία της Δημοκρατίας, Σταύρος Μαλάς έγραψε σε ανάρτηση του στο twitter: «Ο εκπρόσωπος του ΠΙΣ αποκάλεσε τον Υπ.Υγειας ψεύτη και πλαστογράφο σήμερα. Απαράδεκτη και εκτός κάθε πλαισίου αυτή η συμπεριφορά. Αμαυρώνουν καθημερινά το ιατρικό επάγγελμα κ ενισχύουν την απαξίωση της κοινωνίας εναντίον τους. Εύχομαι να το καταλάβουν επιτέλους».

Την ίδια ώρα το twitter κατακλείστηκε από αρνητικά σχόλια και από άλλα πρόσωπα που παρακολουθούν τα ταικτενόμενα των τελευταίων ημερών.
 

 
Πίσω στην αρχή της σελίδας