Ψήνουν…βόμβα με Αντιγόνη Παπαδοπούλου στην ΔΗΠΑ για Ευρωεκλογές

Πλώρη για τον καταρτισμό του ψηφοδελτίου της ενόψει των Ευρωεκλογών του προσεχούς Μάϊου βάζει η Δημοκρατική Παράταξη (ΔΗΠΑ), έπειτα από την απόφαση που έλαβε το προπερασμένο Σάββατο η Διοικούσα Επιτροπή του κόμματος.
 
Οι σχετικές διεργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη, με την πραγματοποίηση Τοπικών Συνδιασκέψεων, ενώ έχουν καθοριστεί ημερομηνίες διενέργειας Επαρχιακών Συνδιασκέψεων, στο πλαίσιο των οποίων-μεταξύ άλλων-θα κατατεθούν εισηγήσεις για τα ονόματα που η βάση της ΔΗΠΑ εισηγείται για τη στελέχωση του ψηφοδελτίου του κόμματος.
 
Οι τελικές αποφάσεις όσον αφορά τη σύνθεση του ψηφοδελτίου της ΔΗΠΑ αναμένεται να ληφθούν περί τα μέσα Φεβρουαρίου, οπόταν και θα συνέλθει η Διοικούσα Επιτροπή του κόμματος για την επικύρωσή του.     
 
Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο πρόεδρος της ΔΗΠΑ Μάριος Καρογιάν δεν θα είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές, ενώ ως οι βασικοί εν δυνάμει υποψήφιοι φαντάζουν στην παρούσα φάση ο εκπρόσωπος Τύπου και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής Μαρίνος Κλεάνθους, καθώς και το επίσης μέλος της Διοικούσας Επιτροπής, Γιάννος Λακκοτρύπης.
 
Απ’ εκεί και πέρα, στην Δημοκρατική Παράταξη, ισχυρή είναι η τάση ανάμεσα στη βάση του κόμματος για συμμετοχή της πρώην ευρωβουλευτού του ΔΗΚΟ Αντιγόνης Παπαδοπούλου στο ψηφοδέλτιο του κόμματος για τις Ευρωεκλογές.
 
Η κ. Παπαδοπούλου έχει ήδη γίνει αποδέκτρια παραινέσεων από μέλη και στελέχη της ΔΗΠΑ να θέσει υποψηφιότητα, με την ίδια να μην έχει μέχρι στιγμής ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της. Την ίδια ώρα, η ηγεσία του κόμματος σαφώς και προκρίνει μια τέτοια υποψηφιότητα.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως δημοσκόπηση που διενεργήθηκε πρόσφατα για λογαριασμό άλλου κόμματος, τα ευρήματα της οποίας γνωρίζουν στην ΔΗΠΑ, τοποθετούν την εκλογική δύναμη της Δημοκρατικής Παράταξης στο 4,8%.  
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Κλειδώνουν ένα-ένα τα ψηφοδέλτια των κομμάτων για τις Ευρωεκλογές

Δειτε Επισης

Στη Γενεύη ο ΓΔ του ΥΠΕΞ για έκθεση Κύπρου για Ανθρώπινα Δικαιώματα
Εμβάθυνση συνεργασίας με το Ουζμπεκιστάν επιδιώκει η Κύπρος
«Νομίζω ότι θα ξαναέβρω την ευτυχία μου»-Τα πρώτα λόγια του παππού μετά την αποφυλάκιση
Δεν θα κάθεται μέσα σε ψωμάκι χοτ ντοκ το σκυλάκι στο λογότυπο του Ανδρόνικου Ζερβίδη
Οι προκλήσεις του κανονισμού για πράσινη γραμμή συζητήθηκαν σε εκδήλωση στο Λήδρα Πάλας
Αζέροι βουλευτές φαίνεται να τάσσονται υπέρ της αναγνώρισης του ψευδοκράτους
«Εξαιρετικά σαφές» το μήνυμα της ΕΕ προς την Τουρκία-Θεμελιώδες στοιχείο η πρόοδος στο Κυπριακό
Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο
Την Πέμπτη οι ανακοινώσεις Φον ντερ Λάιεν για στήριξη σε Λίβανο
Διπλή επίθεση σε Ευαγγελίδη και Πάρτο από ΑΚΕΛ-Κάνει λόγο για κρυφτό και ανεπαρκή διαχείριση