Σάββατο 25 Μαϊ, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Δεν έκρυψε ούτε στη Βουλή την ενόχλησή του με Νικόλα ο Μουσιούττας

  13/06/2018 19:08
Δεν έκρυψε ούτε στη Βουλή την ενόχλησή του με Νικόλα ο Μουσιούττας

Δεν έκρυψε ούτε στη Βουλή την ενόχλησή του με Νικόλα ο Μουσιούττας

  13/06/2018 19:08
Στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής μεταφέρθηκε το απόγευμα ψυχρό κλίμα στις σχέσεις του τέως γενικού γραμματέα του ΔΗΚΟ Μαρίνου Μουσιούττα και του προέδρου του κόμματος Νικόλα Παπαδόπουλου.
 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ράγισε για τα καλά το γυαλί στις σχέσεις Μουσιούττα-Νικόλα

Συγκεκριμένα, κατά την έκτακτη συνεδρία της Ολομέλειας για την επίμαχη 56η βουλευτική έδρα, ο Μαρίνος Μουσιούττας δεν κάθισε στην πρώτη σειρά των εδράνων του ΔΗΚΟ και δίπλα από τον Νικόλα Παπαδόπουλο, αλλά επέλεξε να καθίσει στην πίσω σειρά δίπλα από τον βουλευτή Χρίστο Ορφανίδη.
 
Το γεγονός αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο και σχολιάστηκε ιδιαιτέρως, υπό το πρίσμα της διατάραξης της σχέσης των δύο ανδρών με φόντο την πρόσφατη Εκλογική Συνέλευση του ΔΗΚΟ.
 
Απαρατήρητο δεν πέρασε επίσης το γεγονός πως ο Μαρίνος Μουσιούττας διαφοροποιήθηκε από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΔΗΚΟ κατά την ψηφοφορία επί της αναπομπής του νόμου για το επίδομα πατρότητας από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
 
Συναφώς, και ενώ η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος και αναπληρωτής πρόεδρος του ΔΗΚΟ Χριστιάνα Ερωτοκρίτου πήρε τον λόγο λέγοντας πως η κοινοβουλευτική ομάδα του ΔΗΚΟ τάσσεται κατά της αναπομπής, ο Μαρίνος Μουσιούττας την διέκοψε λέγοντας πως ο ίδιος διαφοροποιείται, ότι πείστηκε από την Υπουργό Εργασίας και τάσσεται υπέρ της αναπομπής.
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας