Στην τελική ευθεία πιασμένοι χέρι-χέρι Νικόλας και Μαλάς

Με τις κεντρικές προεκλογικές τους συγκεντρώσεις στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία», ο Σταύρος Μαλάς το βράδυ της Δευτέρας και ο Νικόλας Παπαδόπουλος χθες το βράδυ, οι δύο υποψήφιοι εισήλθαν ουσιαστικά στην τελική ευθεία του προεκλογικού τους αγώνα, κτυπώντας τα ρέστα τους και εξαντλώντας κάθε δυνατότητα, προκειμένου να εξασφαλίσουν το εισιτήριο που θα στείλει έναν εκ των δύο στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών.
 
Νικόλας Παπαδόπουλος και Σταύρος Μαλάς βαδίζουν-σύμφωνα με τα ευρήματα σχεδόν όλων των δημοσκοπήσεων-, πιασμένοι χέρι-χέρι, αφού οι διαφορές που τους χωρίζουν είναι τέτοιες, που δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για ασφαλείς προβλέψεις και προγνωστικά ως προς το ποιος εκ των δύο θα συνοδεύσει τον Νίκο Αναστασιάδη στον δεύτερο γύρο.  
 
Από τα επιτελεία και των δύο υποψηφίων εκφράζεται η πίστη και η αισιοδοξία ότι ο δικός τους είναι εκείνος που θα περάσει στη δεύτερη Κυριακή, ποντάροντας στο γεγονός ότι οι συσπειρώσεις των κομμάτων που τους υποστηρίζουν δεν έχουν πιάσει ακόμη το μέγιστο των ορίων τους, αλλά και στην πεποίθησή τους ότι μεγάλη μερίδα από την πίτα των αναποφάσιστων ψηφοφόρων θα κινηθούν τελικά προς τη δική τους κατεύθυνση.    
 
Είναι και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, που τόσο στο στρατόπεδο του Νικόλα Παπαδόπουλου όσο και στο στρατόπεδο του Σταύρου Μαλά, αποδίδουν ιδιαίτερη σημασία στο τηλεοπτικό ντιμπέιτ της ερχόμενης Δευτέρας, θεωρώντας πως η εκεί παρουσία έκαστου των υποψηφίων, δύναται να επηρεάσει και να συμβάλει καθοριστικά στην τελική επιλογή που θα κάνουν όσοι εκ των συμπολιτών μας δεν έχουν ακόμη αποφασίσει ποιον θα ψηφίσουν.   
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σταύρος Μαλάς: Νίκη στις εκλογές για πραγματική αλλαγή
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Τον Φλεβάρη θα κουρέψουμε εμείς την κυβέρνηση Αναστασιάδη...»
 
«Ο λαός μας έχει συνειδητοποιήσει ότι σε αυτές τις εκλογές, δεν αποφασίζουμε μόνο ποιος θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος της χώρας μας. Αποφασίζουμε για τη διασφάλιση της Κυπριακής Δημοκρατίας. Αποφασίζουμε για την ίδια την επιβίωση του Κυπριακού Ελληνισμού», αναφέρει σε σημερινή ανακοίνωσή του το εκλογικό επιτελείο του Νικόλα Παπαδόπουλου.  
 
«Στις 28 του Γενάρη και στις 4 του Φλεβάρη», τονίζει, «έχουμε μαζί, εκλογές και δημοψήφισμα. Καλούμε τους πολίτες να εμποδίσουν με τη ψήφο τους τα σχέδια των κυρίων Αναστασιάδη και Μαλά, που επιδιώκουν να φέρουν στο λαό μας μία κακή λύση.
 
Τους καλούμε να δώσουν στο Νικόλα Παπαδόπουλο τη δύναμη να εφαρμόσει τη Νέα Στρατηγική, διεκδικώντας αποφασιστικά τη λύση που θέλουμε. Λύση σωστή, λειτουργική, δημοκρατική και βιώσιμη».    
 
Εξάλλου, σε δεύτερη ανακοίνωσή του, το εκλογικό επιτελείο του Νικόλα Παπαδόπουλου, ευχαριστεί «τις χιλιάδες υποστηρικτές της υποψηφιότητας του Νικόλα  Παπαδόπουλου, που πλημμύρησαν χθες το στάδιο Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθέρια, στη μεγάλη πολιτική συγκέντρωση στη Λευκωσία».
 
«Ευχαριστούμε επίσης όλους όσοι εργάστηκαν και ειδικά τους εθελοντές για να μπορέσουμε όλοι μαζί να παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
 
Η μεγαλύτερη ανταμοιβή για όλους εμάς ήταν η αποφασιστικότητα των χιλιάδων παρευρισκομένων να φέρουν σε δύο εβδομάδες την αλλαγή στην Κύπρο. Το ποτάμι της Αλλαγής έχει ξεκινήσει και τίποτα δε μπορεί να το σταματήσει…», αναφέρεται στην ανακοίνωση.  
 

Δειτε Επισης

Αναμένουν να δουν στην πράξη την εργοδότηση αλλοδαπών οι επιχειρήσεις-«Μύθος» για φθηνή λύση
Τι προνοεί το Σύνταγμα για παύση κρατικού αξιωματούχου και η απόφαση Τρύφωνος που θα βρεθεί στο επίκεντρο
Μια προεκλογική εκστρατεία που δεν είναι σαν τις άλλες μπαίνει στην τελική ευθεία
Ένα βήμα πριν το «record» στα σχολεία υψηλού κινδύνου-Σε επαγρύπνηση οι φρουροί για τις λαμπρατζιές
Στόλτενμπεργκ: Δεν είναι πολύ αργά για να κερδίσει η Ουκρανία τον πόλεμο
Παρασκηνιακές συνεννοήσεις Ισραήλ-Τουρκίας για τουρκικό ανθρωπιστικό στολίσκο στη Γάζα
BINTEO: Τύπος πήγε σε πλυντήριο αυτοκινήτων το Cybertruck της Tesla και το μετάνιωσε
Μέσα από χίλια μύρια κύματα ψηφίστηκε ο νόμος που επιτρέπει την ταυτοποίηση χρηστών καρτοκινητών
Εγκρίθηκε από τη Βουλή σχέδιο ψηφίσματος για δικαίωμα στο καθαρό περιβάλλον
Αναβρασμός στα αμερικανικά πανεπιστήμια με εκατοντάδες συλλήψεις-Τεταμένες κινητοποιήσεις κατά του πολέμου στη Γάζα