Άλλο Μαλάς, άλλο ΑΚΕΛ… με στόχο τη συσπείρωση των Αριστερών

Με μεγάλο στοίχημα την συσπείρωση των ψηφοφόρων της Αριστεράς, ο Σταύρος Μαλάς ετοιμάζεται για την επίσημη εξαγγελία της υποψηφιότητάς του το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου στην Πύλη Αμμοχώστου.   
 
Η επίσημη εξαγγελία της υποψηφιότητας του κ. Μαλά αναμένεται να συνοδευτεί και με παράθεση των βασικών προγραμματικών του θέσεων, οι οποίες αξίζει να σημειωθεί, θα είναι σε σημαντικό βαθμό διαφοροποιημένες από αυτές του ΑΚΕΛ στα θέματα της οικονομίας.     
 
Βασικό μήνυμα που στέλνεται και τονίζεται από το περιβάλλον του υποψηφίου Προέδρου, είναι πως ο Σταύρος Μαλάς κατέρχεται στις προεδρικές εκλογές ως πραγματικά ανεξάρτητος υποψήφιος και πως έτσι θα πολιτευτεί, χωρίς βεβαίως να αγνοείται η στήριξη, και κατά συνέπεια η ουσιαστική συνεργασία, που θα πρέπει να υπάρξει σε όλα τα επίπεδα της πορείας προς τις Προεδρικές με το ΑΚΕΛ.
 
Σε ό,τι αφορά τη στελέχωση του επιτελείου του κ. Μαλά σε ανθρώπινο δυναμικό, αυτή βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι την ημέρα εξαγγελίας της υποψηφιότητάς του.
 
Στο επιτελείο Μαλά δεν θα βρίσκεται τελικά όπως πληροφορούμαστε ο Γιάννος Κατσουρίδης(σ.σ. τουλάχιστον σε οργανική θέση), όπως σχετικά είχε γραφτεί, ενώ καθήκοντα εκπροσώπου Τύπου του υποψηφίου θα αναλάβει λίγο μετά την εξαγγελία της υποψηφιότητάς του, η βουλευτής Ειρήνη Χαραλαμπίδου.    
 
Μια επιλογή που ουδόλως τυχαία δεν έγινε, αλλά υπό το πρίσμα του γεγονότος ότι η κ. Χαραλαμπίδου, αν και βουλευτής του ΑΚΕΛ, δεν είναι κομματικό στέλεχος και ούτε ταυτισμένη κατά τρόπο απόλυτο με το κόμμα, έχοντας καταγεγραμμένες στο εν Βουλή… βιογραφικό της πολλές και ουσιαστικές διαφοροποιήσεις. Κάτι που σημειολογικά συμβάλλει ακριβώς στην προώθηση της ιδέας τους ανεξάρτητου χαρακτήρα της υποψηφιότητας του κ. Μαλά.
 
Σημειώνεται πως εκλογικό επιτελείο, όπως είναι φυσιολογικό, θα στηθεί και στο ΑΚΕΛ, με επικεφαλής τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος Στέφανο Στεφάνου.
 
Αναφορικά με τις προοπτικές με τις οποίες ρίχνεται και επισήμως στην κούρσα των προεδρικών εκλογών ο Σταύρος Μαλάς, πρώτο στοίχημα που καλείται να κερδίσει σύμφωνα συνεργάτες του δεν είναι άλλο από αυτό της συσπείρωσης των ψηφοφόρων της Αριστεράς.  
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Δημοσκόπηση REPORTER: Δυναμικό μπάσιμο Μαλά, υποχωρεί ο Νικόλας

Να μπορέσει δηλαδή να πείσει για την πρότασή του τους χιλιάδες εκείνους ψηφοφόρους του ΑΚΕΛ, οι οποίοι σήμερα δεν εκφράζονται μέσα από διάφορες θέσεις του κόμματος, με αποτέλεσμα είτε την αποστασιοποίησή τους είτε την στροφή τους προς άλλες πολιτικές κατευθύνσεις. Όπως επίσης και τους χιλιάδες δυσαρεστημένους από πολιτικές του παρελθόντος ΑΚΕΛικούς... 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ετοιμάζονται για αναδίπλωση και ανέβασμα στροφών κόμματα και υποψήφιοι 
 

Δειτε Επισης

Αφήνει την κατάσβεση εσωκομματικών φωτιών για μετά τις εκλογές ο ΔΗΣΥ
Από το... Παντοπωλείο στα Δικαστήρια-Οι σταθμοί της τετραετούς σύγκρουσης Εισαγγελίας κι Ελεγκτή
Λειτουργεί ξανά ο ανθρωπιστικός διάδρομος-Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα
Πορεία διαμαρτυρίας κατά της οικονομικής κρίσης και της διαφθοράς στα κατεχόμενα
Στοίχημα για το ΑΚΕΛ να επικρατήσουν οι δυνάμεις που βάζουν σε πρώτο πλάνο την πλειοψηφία
Ο Τατάρ θεωρεί πως η εισβολή έφερε... ειρήνη-Επιμένει σε ίση κυριαρχία και εγγυήσεις
Ανακηρύχθηκαν χωρίς ανθυποψήφιο τέσσερις Αντιδήμαρχοι στην επαρχία Λάρνακας
Διαφωνεί με μεταφορά Σχολής ΤΕΠΑΚ ο υποψήφιος Δήμαρχος Λεμεσού Χρ. Μιχαηλίδης
Από φόρο και δανεισμό 68 εκατ. στερλίνες για «επιτροπή ακίνητης περιουσίας»
Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι και πρόεδροι Επαρχιακών Οργανισμών