Τετάρτη 30 Σεπ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Υποβλήθηκε σε τεστ και αναμένει η κυπριακή αποστολή στον Λίβανο

  06/08/2020 10:03
Υποβλήθηκε σε τεστ και αναμένει η κυπριακή αποστολή στον Λίβανο

Υποβλήθηκε σε τεστ και αναμένει η κυπριακή αποστολή στον Λίβανο

  06/08/2020 10:03
Η κυπριακή αποστολή, αποτελούμενη από στελέχη της ΕΜΑΚ και της ΜΜΑΔ, αναμένουν το αποτέλεσμα του τεστ για τον κορωνοϊό, στο οποίο υποβλήκαν, προκειμένου να συνδράμουν στις έρευνες για εντοπισμό ανθρώπων, οι οποίοι πιθανόν να είναι παγιδευμένοι κάτω από συντρίμμια, μετά τις εκρήξεις που έπληξαν την Τρίτη το απόγευμα την πρωτεύουσα του Λιβάνου.
 
 
Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο εκπρόσωπος Τύπου της Υπηρεσίας, Ανδρέας Κεττής, ανέφερε ότι η ομάδα της ΕΜΑΚ και της ΜΜΑΔ, με την άφιξή τους στη Βηρυτό, μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχείο, όπου εκεί βρίσκεται και η ελληνική αποστολή. Στο ξενοδοχείο, όπως είπε, τους έγινε δειγματοληπτικός έλεγχος για τον κορωνοϊό, τα αποτελέσματα του οποίου αναμένονται γύρω στο μεσημέρι.
 
«Είμαστε σε αναμονή των αποτελεσμάτων. Πιέζουμε, ούτως ώστε μέχρι τις 12 να έχουμε τα αποτελέσματα», σημείωσε ο κ. Κεττής, προσθέτοντας ότι η κυπριακή αποστολή είναι 7 με 8 λεπτά μακριά από τον χώρο που έγινε το συμβάν και θα ξεκινήσουν να επιχειρούν μόλις έχουν το αποτέλεσμα του τεστ.
 
Απαντώντας σε ερώτηση, ο κ. Κεττής είπε ότι η κυπριακή αποστολή θα συνδράμει, με τη βοήθεια των ανιχνευτικών σκύλων - K9, στην έρευνα εντοπισμού ανθρώπων, οι οποίοι πιθανόν να είναι παγιδευμένοι κάτω από συντρίμμια.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας