Ψάχνουν τα κομμάτια του παζλ της φονικής συμπλοκής-Κρίσιμα ο δεύτερος τραυματίας

Τα κομμάτια του παζλ σε σχέση με τη φονική συμπλοκή που εκτυλίχθηκε χθες βράδυ στην οδό Λήδρας, επιχειρεί να στήσει η Αστυνομία, την ίδια ώρα που εξακολουθεί να κτενίζει περιοχές για εντοπισμό των δύο καταζητούμενων.
 
Ενώπιον των Αρχών βρίσκονται μαρτυρίες από περαστικούς που ήταν αυτόπτες μάρτυρες και ανέφεραν στην Αστυνομία, πως στο επεισόδιο συμμετείχαν πάνω από δεκαπέντε πρόσωπα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Συνελήφθη ο ένας, ψάχνουν τους άλλους δύο για το άγριο φονικό στη Λήδρας

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, η συμπλοκή φαίνεται να ξεκίνησε από την αρχή της οδού Λήδρας και όχι από την οδό Αρσινόης, όπου εντοπίστηκε νεκρός ο 21χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο σημείο από φιλικά του πρόσωπα.
 
Από τη συμπλοκή τραυματίστηκαν άλλα δύο πρόσωπα, εκ των οποίων ο ένας 34 ετών, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, αφού φέρει σοβαρό τραύμα στον θώρακα και το κεφάλι, ενώ ο δεύτερος ο οποίος είναι 25 ετών, αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών έλαβε εξιτήριο.

Η Αστυνομία φόρεσε χειροπέδες σε 27χρονο, ο οποίος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας το οποίο ενέκρινε το αίτημα κράτησής του για οκτώ ημέρες, με μέλη της δύναμης, την ίδια ώρα, να ψάχνουν τα άλλα δύο πρόσωπα, εναντίον των οποίων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης.
 
Σε σχέση με το κίνητρο πίσω από τη φονική συμπλοκή, οι Αρχές ψάχνουν μαρτυρίες, ώστε να εξακριβώσουν τι προηγήθηκε, με τον ένα εκ των δύο τραυματιών που είναι σε θέση να μιλήσει, να ισχυρίζεται ότι δέχθηκαν επίθεση χωρίς λόγο και αιτία.

Ωστόσο, μέσα από μαρτυρίες ανακριτές προσπαθούν να βρουν την άκρη του νήματος, ενώ από ανάκριση αναμένεται να περάσει και ο 27χρονος ύποπτος.

Η Αστυνομία καθ΄όλη τη διάρκεια της νύχτα διενεργούσε εξετάσεις, ενώ οι έρευνες στη Λήδρας συνεχίστηκαν με το πρώτο φως της ημέρας. Τα μέλη του εγκληματολογικού, έχουν συλλέξει διάφορα τεκμήρια, ενώ ενώπιον των ανακριτών βρίσκονται κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης.

Οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Σημειώνεται πως πρόκειται για το δεύτερο φονικό μέσα σε διάστημα μερικών εβδομάδων, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που ομάδες αλλοδαπών, πιάνονται στα χέρια ή λύνουν τις διαφορές τους με αίμα, γεγονός που προκαλεί ανησυχία στους κατοίκους της περιοχές καθώς και στους πολίτες που επισκέπτονται το ιστορικό κέντρο της Λευκωσίας για περίπατο.

Δειτε Επισης

Λειτουργεί ξανά ο ανθρωπιστικός διάδρομος-Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα
Υψηλά επίπεδα άγχους και στρες για οικονομικά τους εμφανίζουν οι Κύπριοι
Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του εδώ και δύο μέρες 38χρονος Τούρκος
Ανήλικος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του-Ζητά πληροφορίες η Αστυνομία
Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι και πρόεδροι Επαρχιακών Οργανισμών
Στηρίζει Ελεγκτή με το γάντι το ΔΗΚΟ-Επιτίθεται στον Πρόεδρο για τη θεσμική σύγκρουση το ΑΚΕΛ
Καταζητούμενοι από την Interpol εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα
Τους έπιασαν να οδηγούν αυτοκίνητο στο οποίο τοποθετήθηκε μηχανή κλεμμένου οχήματος
Επιτέθηκαν σε 26χρονο, του άρπαξαν την τσάντα και τον έριξαν στο έδαφος
Δεκτή από το Εφετείο η έφεση του Γ. Εισαγγελέα για έκδοση Ρωσογερμανού υπηκόου