Συνελήφθη ο ένας, ψάχνουν τους άλλους δύο για το άγριο φονικό στη Λήδρας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των μελών του ΤΑΕ Λευκωσίας, αναφορικά με το άγριο φονικό που διαπράχθηκε γύρω στις 10 το βράδυ της Κυριακής στο κέντρο της Λευκωσίας, με θύμα 21χρονο από την Ινδία. 
 
Για την υπόθεση η Αστυνομία εξέδωσε τρία εντάλματα σύλληψης, εκ των οποίων το ένα εκτελέστηκε σήμερα το πρωί. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα πρόσωπο, 27 ετών, εντοπίστηκε και αναμένεται εντός της ημέρας να περάσει από ανάκριση και ακολούθως να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.  
 
Όσο αφορά τα άλλα δύο πρόσωπα που καταζητούνται, η Αστυνομία αξιολογεί διάφορες πληροφορίες για το που μπορεί να κρύβονται. 
Σε μια άλλη εξέλιξη, το ένα εκ των δύο προσώπων, 34 ετών, που νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση. Μετά το χειρουργείο ο 34χρονος διασωληνώθηκε και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. 
 
Τα μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας, συνεχίζουν τις σαρωτικές έρευνες στην περιοχή Λήδρας, με στόχο να στήσουν το παζλ και να εντοπίσουν τα πρόσωπα που συμμετείχαν στην άγρια συμπλοκή, με ξύλα και μαχαίρια. 
 
Τα κίνητρα των δραστών που οδήγησαν στη συμπλοκή παραμένουν άγνωστα. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ενώπιον των Αρχών υπάρχει μαρτυρία ότι δέχθηκαν ξαφνικά την επίθεση, με την Αστυνομία να επικεντρώνεται στο τι προηγήθηκε. 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΕΚΤΑΚΤΟ: Φονική συμπλοκή στο κέντρο της Λευκωσίας-Ένας νεκρός, δύο τραυματίες

Οι έρευνες χθες βράδυ στην παλιά Λευκωσία ήταν πολύωρες, ενώ συνεχίζονται με το πρώτο φως της ημέρας, με τους ανακριτές να ψάχνουν τεκμήρια και κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης. 

Ενώπιον των Αρχών υπάρχουν μαρτυρίες πως το αιματηρό επεισόδιο ξεκίνησε από την αρχή της Λήδρας και συνεχίστηκε στην Φανερωμένη, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε στην οδό Αρσινόης, όπου και εντοπίστηκε νεκρός, από φιλικά του πρόσωπα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Φωτογραφίες από την σκηνή του άγριου φονικού στην Λήδρας-Ψάχνουν τους δράστες

 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του εδώ και δύο μέρες 38χρονος Τούρκος
Ανήλικος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του-Ζητά πληροφορίες η Αστυνομία
Καταζητούμενοι από την Interpol εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα
Τους έπιασαν να οδηγούν αυτοκίνητο στο οποίο τοποθετήθηκε μηχανή κλεμμένου οχήματος
Θεώρησε πως θα έστελνε λανθασμένα μηνύματα στην κοινωνία το Εφετείο εάν ανέστελλε την ποινή του 82χρονου
Επιτέθηκαν σε 26χρονο, του άρπαξαν την τσάντα και τον έριξαν στο έδαφος
Δεκτή από το Εφετείο η έφεση του Γ. Εισαγγελέα για έκδοση Ρωσογερμανού υπηκόου
Λίστα 100 ατόμων με πλαστά πτυχία έδωσε ο Όζερσαϊ στην «αστυνομία»
Στήριξη στον Νίκο Λοϊζίδη από Συμβούλιο Γραμματειακού Προσωπικού ΙΣΟΤΗΤΑΣ
Ποινή φυλάκισης δύο ετών σε 29χρονο για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών