Προκλητικός ο επιχειρηματίας στον Πρωταρά-Καταγγέλθηκε για 4η συνεχόμενη νύχτα

Ούτε οι προειδοποιήσεις υπουργών, ούτε οι υποδείξεις της Αστυνομίας, στάθηκαν ικανές να συμμορφώσουν τον επιχειρηματία στον Πρωταρά, η επιχείρηση του οποίου άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό και χθες το βράδυ, αναγκάζοντας την Αστυνομία, να εκδώσει άλλα δύο εξώδικα εναντίον του για παραβίαση των «Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμο».
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER και χθες το βράδυ, μέλη της Αστυνομίας, επισκέφθηκαν το συγκεκριμένο beach bar και εξέδωσαν άλλα δύο εξώδικα, με το συνολικό τους αριθμό από την Παρασκευή να ανέρχεται στα εννέα.
 
Η συμπεριφορά του συγκεκριμένου επιχειρηματία, προκαλεί και το δημόσιο αίσθημα, αφού παρά το γεγονός ότι το θέμα έλαβε διαστάσεις, με δύο υπουργούς να αναγκάζονται να τοποθετηθούν δημόσια για το θέμα, ο ίδιος επιμένει να ανοίγει το μαγαζί του και να παραβιάζει συστηματικά τα πρωτόκολλα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ακάθεκτος ο επιχειρηματίας στον Πρωταρά-Καταγγέλθηκε άλλες δύο φορές χθες βράδυ
 
Συγκεκριμένα, εναντίον του συγκεκριμένου υποστατικού, εκδόθηκαν εξώδικα για παραβίαση του «Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου», καθώς και εξώδικα για λειτουργία, χωρίς να κατέχει άδεια λειτουργίας.
 
Και το βράδυ της Κυριακής, σύμφωνα με την Αστυνομία, εντός του συγκεκριμένου υποστατικού επικρατούσε κοσμοσυρροή και δεν τηρούνταν τα πρωτόκολλα και οι οδηγίες που εξέδωσε το Υπουργείο Υγείας.  
 
Σήμερα, η Αστυνομία αναμένεται να καταχωρήσει υπόθεση ενώπιον Δικαστηρίου και να ζητήσει την άμεση εκδίκασή της, ενώ αίτημα της Αστυνομίας θα είναι να ανασταλεί η λειτουργία του μαγαζιού, με σχετικό διάταγμα.
 
Η απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον, αφού είναι το ίδιο Δικαστήριο που επέβαλε στον 35χρονο από το Φρέναρος ποινή άμεσης φυλάκισης 45 ημερών. Ο νεαρός ανακόπηκε δεκαπέντε λεπτά μετά την απαγόρευση της κυκλοφορίας (σ.σ. 9:00 το βράδυ), όταν μετέβαινε στη σύντροφό του. Ωστόσο, η απόφαση ήταν πρωτοφανής και ο Δικαστής επέδειξε τη μέγιστη αυστηρότητα, με αποτέλεσμα, μετά το σάλο που προκλήθηκε, να παρέμβει ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για την αποφυλάκισή του.
 
Ο 35χρονος δεν είχε παραβιάσει κατ’ επανάληψη τη σχετική νομοθεσία, σε αντίθεση με τον επιχειρηματία, που φαίνεται να μην υπολογίζει τις αποφάσεις της Πολιτείας, και ως εκ τούτου αναμένεται με ενδιαφέρον η απόφαση του Δικαστηρίου.
 
Τα κρούσματα απειθαρχίας προκάλεσαν την έντονη αντίδραση, τόσο του υπουργού Υγείας, όσο και του υπουργού Δικαιοσύνης, οι οποίοι υπέδειξαν πως με την κατάσταση και τις εικόνες αυτές το πισωγύρισμα, είναι αναπόφευκτο.

Δειτε Επισης

Πίστωση χρόνου από δασκάλους σε ΥΠΑΝ για τους αντικαταστάτες-Υπό παρακολούθηση η Μιχαηλίδου
Βήμα βήμα για αντιμετώπιση των ροών-Ανακοινώνεται την Πέμπτη οικονομικό πακέτο στήριξης του Λιβάνου
Οι τρεις κατηγορίες παραβατών της Πινδάρου, οι διαφορετικές ποινές και η απάντηση Αβέρωφ για διαγραφές
Στο Εφετείο η απόφαση προσωποκρατήσεων για «Δημητρούι»-Στο επίκεντρο η εξέλιξη με τους τρεις εκ των υπόπτων
Άμεση επέμβαση μελών του Υποσταθμού Λήδρας σε περιστατικό οικογενειακής βίας-Πρόταξε μαχαίρι ο δράστης
Η κατάσταση στο μέτωπο με τη Ρωσία έχει επιδεινωθεί, παραδέχεται ο αρχιστράτηγος Ουκρανίας
Χάθηκαν τα ίχνη 29χρονου εδώ και τρεις μέρες στην Πάφο (pic)
Καθηγητής στις ΗΠΑ κατηγόρησε διευθυντή για ρατσισμό με ηχητικό φτιαγμένο από τεχνητή νοημοσύνη
Νέα στοιχεία για τη φονική συμπλοκή έξω από κλαμπ στην Ελλάδα-Εξετάζουν αν υπήρχε και δεύτερο μαχαίρι
Βγήκε στο Ιόνιο το τουρκικό ελικοπτεροφόρο Anadolu-Συμμετείχε σε άσκηση του ΝΑΤΟ