Άλλες δύο συλλήψεις για την επίθεση στους αστυνομικούς σε γήπεδα futsal στη Λεμεσό

Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα για την επίθεση που δέχθηκαν μέλη της Αστυνομίας, από ομάδα νεαρών που έπαιζαν ποδόσφαιρο στα γήπεδα futsal του Αγίου Αθανασίου, πέρασαν οι Αρχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αρνούνται ανάμιξη οι νεαροί που συνελήφθησαν στο mini futsal-Ζήτησε οκτώ, πήρε δύο μέρες κράτηση η Αστυνομία

Πρόκειται για ένα 26χρονο και ένα 25χρονο. Εναντίον του 26χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης, αφού σύμφωνα με μαρτυρίες, πρόκειται για το άτομο που επιτέθηκε και απέσπασε το κινητό γυναίκας λοχία της Αστυνομίας, που μαζί με συνάδελφο της είχαν μεταβεί στην περιοχή, στο πλαίσιο πληροφορίας για παραβίαση του περί λοιμοκάθαρσης νόμου.
 
Ο 25χρονος συνελήφθη μετά από μαρτυρία ότι ήταν ένα από τα άτομα που επίσης επιτέθηκαν εναντίον των αστυνομικών, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για εντοπισμό και άλλων προσώπων.
 
Για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί άλλα δύο πρόσωπα, ηλικίας 21 και 19 ετών, οι οποίοι οδηγήθηκαν χθες ενώπιον Δικαστηρίου και τέθηκαν υπό διήμερη κράτηση.
 
Και οι δύο παραδέχθηκαν ότι βρίσκονταν στα γήπεδα futsal, αλλά όχι ότι εμπλέκονται στη διάπραξη των αδικημάτων.
 
Εναντίον τους διερευνώνται αδικήματα που αφορούν επίθεση, πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, ληστεία και της παραβίαση του περί λοιμοκάθαρσης νόμου.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνελήφθησαν οι δύο από τους νεαρούς που επιτέθηκαν και χτύπησαν αστυνομικούς στη Λεμεσό
 
Το χρονικό της υπόθεσης
Την περασμένη Τετάρτη, μέλη της Αστυνομίας κλήθηκαν στα γήπεδα μετά από πληροφορία ότι περίπου 20 άτομα έπαιζαν ποδόσφαιρο σε γήπεδο, κατά παράβαση του περί λοιμοκάθαρσης νόμου.
 
Στη θέα των αστυνομικών, κάποιοι τράπηκαν σε φυγή, ενώ περίπου δέκα πρόσωπα άρχισαν να εξυβρίζουν τους αστυνομικούς. Σε κάποια στιγμή, ένας εκ των νεαρών φέρεται να επιτέθηκε σε γυναίκα αστυνομικό και αφού την κτύπησε της άρπαξε το κινητό της τηλέφωνο.
 
Ακολούθως, γύρω στα πέντε άτομα φέρονται να επιτέθηκαν και να κτύπησαν τους δυο αστυνομικούς και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.
 
Τα μέλη της Αστυνομίας μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου έτυχαν των πρώτων βοηθειών και απολύθηκαν, ενώ παραπέμφθηκαν για εξειδικευμένες εξετάσεις.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Σε ένα τριήμερο έγιναν 137 τροχαίες καταγγελίες στην επαρχία Αμμοχώστου
Μπορεί όντως να συλληφθεί ο Νετανιάχου;-Η ουσιαστική ισχύς του εντάλματος και η διαδικασία
Θέμα εθνικής ασφάλειας η προστασία από τις πυρκαγιές-Συνδρομή όλων ζήτησε ο Χαρτσιώτης
Συνελήφθη δεύτερο πρόσωπο για τον οπλισμό στον τάφο-Σε εξέλιξη οι έρευνες
Επανασυνελήφθησαν και για άλλες κλοπές δύο πρόσωπα που τελούσαν ήδη υπό κράτηση
Ο γρίφος και η πολιτική πραγματικότητα-Τι μέλλει γενέσθαι μετά τον θάνατο του προέδρου του Ιράν
Αποπερατώθηκαν οι έρευνες των δυτών για το ανθρώπινο πέλμα-Συνεχίζονται στη ξηρά
Σοβαρός τραυματισμός μοτοσικλετιστή σε τροχαίο στη Λάρνακα
Με οδηγίες Μιχαηλίδου ενισχύεται το σχέδιο δράσης για απειλές και κρίσεις στα σχολεία
Εντοπίστηκε οπλισμός και εκρηκτικές ύλες σε τάφο στη Λάρνακα (pic)