Κυριακή 7 Ιουν, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Συναγερμός για το διαρρήκτη που βρέθηκε θετικός-Κρατείτο στη Λακατάμια, μεταφέρθηκε εκτός Κεντρικών

  08/04/2020 21:43
Συναγερμός για το διαρρήκτη που βρέθηκε θετικός-Κρατείτο στη Λακατάμια, μεταφέρθηκε εκτός Κεντρικών

Συναγερμός για το διαρρήκτη που βρέθηκε θετικός-Κρατείτο στη Λακατάμια, μεταφέρθηκε εκτός Κεντρικών

  08/04/2020 21:43
Σε συναγερμό έχει τεθεί η Αστυνομία, μετά την ανακοίνωση για επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στις Κεντρικές Φυλακές, με τον κρατούμενο να είχε μεταφερθεί μόλις χθες από τα αστυνομικά κρατητήρια. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: LIVE: Αχτίδα φωτός αλλά αυτοσυγκράτηση-Με αμείωτους ρυθμούς η επίθεση κατά του κορωνοϊού
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER πρόκειται για 45χρονο αλλοδαπού, που συνελήφθη στις 4 Απριλίου, για διαρρήξεις και κλοπές και κρατείτο στα αστυνομικά κρατητήρια της Λακατάμιας.
 
Ο κρατούμενος, σύμφωνα με ανακοίνωση των Κεντρικών Φυλακών, μεταφέρθηκε στο Σωφρονιστικό Ίδρυμα χθες, όπου του έγινε εξέταση για τον κορωνοϊό, αφού η Διεύθυνση των Φυλακών είχε ζητήσει από τους αρμόδιους, όπως διενεργείται τεστ σε όλους τους νεοεισερχόμενους κρατούμενους προτού εισέλθουν στις Φυλακές, για προληπτικούς λόγους.
 
Ο κρατούμενος από χθες με την εισδοχή του κρατήθηκε σε ξεχωριστό χώρο από τους υπόλοιπους κρατούμενους εκτός της Κλειστής Φυλακής, ενώ μετά τα θετικά αποτελέσματα, στις Κεντρικές κλήθηκε ασθενοφόρο, που τον μετέφερε στο νοσοκομείο για περίθαλψη. Παράλληλα, έχουν δινεργηθεί τέσσερα τεστ σε άλλους κρατούμενους, με τα αποτέλεσματα να είναι αρνητικά. Σημειώνεται ότι ο 45χρονος που διαγνώστηκε θετικός, ήταν ασυμπτωματικός. 
 
 
Την ίδια ώρα, έχει σημάνει συναγερμός στα αστυνομικά κρατητήρια της Λακατάμιας και αναμένεται οι αστυνομικοί του ΤΑΕ που τον συνέλαβαν, που είχαν επαφές μαζί του και που τον μετέφεραν σε Δικαστήριο και Φυλακές, να τεθούν σε αυτοπεριορισμό. Πρόκειται για μία μεγάλη αλυσίδα, ενώ σημειώνεται ότι δεν είχε δεχθεί επισκέψεις.
 
Οι αρμόδιες Αρχές άρχησαν τη διαδικασία ιχνηλάτησης, που θεωρείται και πιο δύσκολη, λαμβάνοντας υπόψη πως πρόκειται για διαρρήκτη και σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είχε μόνιμη κατοικία.   
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας