Ντόμινο εξελίξεων-Ένταλμα σύλληψης για την απαγωγή με σκοπό το φόνο του 31χρονου

Ντόμινο εξελίξεων στην υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Ahmed Zaidan, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν από τη 14η Φεβρουαρίου, με την Αστυνομία να διερευνά υπόθεση απαγωγής με σκοπό τον φόνο. 
 
Την ώρα που τελεί υπό κράτηση 40χρονος Ιορδανός, ο οποίος φέρεται να είχε κλείσει ραντεβού με τον 30χρονο, οι ανακριτές προχώρησαν στην έκδοση ακόμη ενός εντάλματος σύλληψης εναντίον, 30χρονου αραβικής καταγωγής.  
 
Σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομία οδηγήθηκε στα ίχνη του μετά από μαρτυρία που εξασφάλισε, ενώ πρόκειται για πρόσωπο γνωστό στις Αρχές.

Τα μέλη της ανακριτικής ομάδας μετέβησαν χθες στις Κεντρικές Φυλακές, όπου έλαβαν κατάθεση από τον Παλαιστίνιο υπόδικο, το όχημα του οποίου οδηγούσε ο 31χρονος και εντοπίστηκε στις 20 Φεβρουαρίου, σε περιοχή στη Λεμεσό.

Όπως φαίνεται, ο 31χρονος είχε αγοράσει το όχημα από τον Παλαιστίνιο, ωστόσο δεν πρόλαβε να γίνει η μεταβίβαση, αφού ο 31χρονος εξαφανίστηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Υπό προστασία μάρτυρας ο 31χρονος που εξαφανίστηκε, συνεχίζεται το θρίλερ

Κατάθεση λήφθηκε επίσης και από τον φίλο του 31χρονου, που επίσης κρατείται στις Κεντρικές Φυλακές, ο οποίος ήταν αυτός που οδήγησε τις Αρχές στη σύλληψη του 40χρονου Ιορδανού, αφού όταν του ζητήθηκε βοήθεια για το αν γνωρίζει κάτι είχε αναφερθεί στη συνάντηση που είχε ο ύποπτος με τον 31χρονο.

Κάτι, το οποίο γνώριζε από κοινό τους φίλο, που του είχε αναφέρει πως ο 31χρονος του είπε πως συνάντησε το μεσημέρι τον ύποπτο και θα τον συναντούσε ξανά το βράδυ.

Καταθέσεις και από τη Μεννόγεια
Μέλη της ανακριτικής ομάδας, μετέβησαν εξάλλου και στη Μεννόγεια, όπου λήφθηκε κατάθεση από φίλο του 31χρονου, ο οποίος είχε συλληφθεί μαζί του για υπόθεση κατοχής οπλισμού, που είχαν εντοπιστεί σε ξενοδοχείο της Λεμεσού.

Όπως ανέφερε ο φίλος του 31χρονου, είχε μιλήσει μαζί του στις 14 Φεβρουαρίου και ο εξαφανισθείς του είχε πει ότι θα μιλούσαν ξανά αργότερα, κάτι που ωστόσο δεν έγινε ποτέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Θρίλερ με την εξαφάνιση 31χρονου-Σαρωτικές έρευνες, ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα

Τελικά στις 20 Φεβρουαρίου, οι οικείοι του ενημέρωσαν τις Αρχές για την εξαφάνιση του.

Υπενθυμίζεται ότι ο 31χρονος είχε αποφυλακιστεί στις 20 Δεκεμβρίου, ενώ πριν την καταδίκη του, είχε ζητηθεί και εγκριθεί όπως ενταχθεί στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων. Ωστόσο ο 31χρονος τελικά συνέχισε να κρατείται στις Φυλακές, ενώ αργότερα απέσυρε την επιθυμία του να χρησιμοποιηθεί ως μάρτυρας κατηγορίας σε συγκεκριμένη υπόθεση.

Δειτε Επισης

Μέσα από χίλια μύρια κύματα ψηφίστηκε ο νόμος που επιτρέπει την ταυτοποίηση χρηστών καρτοκινητών
Λήστεψαν έξι γυναίκες μέσα σε μια ημέρα στη Λεμεσό-Συνελήφθησαν δυο 21χρονοι
Ισότητα: Εκτεθειμένοι σε ψευδείς καταγγελίες οι Αστυνομικοί
Χειροπέδες σε 29χρονο για τη μεταφορά μεταναστών στην Κύπρο
Τρέχουν να σβήσουν τις... φωτιές μετά τις πυρκαγιές από βεγγαλικά-Ανάκληση αδειών για χρήση πυροτεχνημάτων
Ανακαλούνται όλες οι άδειες που έχουν εκδοθεί για χρήση πυροτεχνημάτων μετά τη φωτιά που ξέσπασε
Τίθεται σε διαθεσιμότητα ο διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλείων για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος
Διατάχθηκαν επιχειρήσεις αυξημένων ελέγχων για τις λαμπρατζιές-Έκκληση σε γονείς για να λάβουν μέτρα
Κακοποιούσε σεξουαλικά τις ανήλικες και τους έλεγε είναι αναγκαίο-Η ετυμηγορία του Κακουργιοδικείου για τον προπονητή
Ετοιμότητα ΕΦ για παροχή βοήθειας στην ΕΕ με κάθε δυνατό τρόπο στην αντιμετώπιση κρίσεων στο μέλλον