Παρασκευή 5 Ιουν, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Η ομερτά που έσπασε, οι επαφές μέσω εφαρμογής και η μαρτυρία που εμπλέκει «Μαμ»

  21/02/2020 12:09
Η ομερτά που έσπασε, οι επαφές μέσω εφαρμογής και η μαρτυρία που εμπλέκει «Μαμ»

Η ομερτά που έσπασε, οι επαφές μέσω εφαρμογής και η μαρτυρία που εμπλέκει «Μαμ»

  21/02/2020 12:09
Ο καθοδηγητής, ο πληροφοριοδότης και ο προμηθευτής του όπλου, φέρεται πως είναι ο ισοβίτης Δημήτρης Μαμαλικόπουλος που συνελήφθη ως ύποπτος για το μαφιόζικο χτύπημα που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της 16ης Φεβρουαρίου σε καφετέρια στην Αγία Νάπα, όπου στόχος φαίνεται να ήταν γνωστός επιχειρηματίας.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ο σκληρός αντιεξουσιαστής, η εκτέλεση των 6" και τα «καρφώματα» Τσεχιλίδη

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, όπου οδηγήθηκε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο Μαμ, ο 37χρονος ισοβίτης είναι το πρόσωπο που έδινε οδηγίες στον 38χρονο επίδοξο εκτελεστή για τον στόχο, όπως επίσης και στοιχεία για τον επιχειρηματία.
 
Παράλληλα, όπως ανέφερε ο ανακριτής, ο ισοβίτης είναι το πρόσωπο που διευθέτησε να δοθεί το όπλο στον 38χρονο και ως εκ τούτου αναζητείται και τρίτο πρόσωπο.
 
Παρά το γεγονός ότι η ταυτότητα του μάρτυρα δεν αποκαλύφθηκε, φαίνεται πως ο 38χρονος έσπασε στην ανάκριση αφού αυτός είναι το πρόσωπο που γνωρίζει ποιος τον καθοδηγούσε και του έδινε πληροφορίες, ενώ όπως είπε ο ανακριτής, ο 38χρονος παραδέχθηκε ότι παρακολουθούσε τον στόχο για ένα μήνα. Η επικοινωνία, όπως αναφέρθηκε, γινόταν από συγκεκριμένη εφαρμογή του κινητού μέσω διαδικτύου.
 
Στα πλαίσια των ερευνών και μετά από μαρτυρία, οι ανακριτές οδηγήθηκαν σε ανοιχτό χώρο στην Αγία Νάπα, όπου εντοπίστηκε ένα έμφορτο περίστροφο το οποίο στάλθηκε για επιστημονικές εξετάσεις.
 
Μετά τον εντοπισμό του δεύτερου όπλου, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του ισοβίτη, ενώ ακολούθησαν έρευνες στο κελί του, χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: O ισοβίτης «Μαμ», ο δεύτερος ύποπτος για το χτύπημα-Ανατροπή δεδομένων
 
Όπως όλα δείχνουν, ο κλοιός γύρω από τον 38χρονο έσφιξε, αν και ήταν δεμένος με το όπλο, ενώ καθοριστικά ήταν και τα αποτελέσματα από τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα του.
 
Πράγμα, το οποίο επιβεβαίωσε και ο ανακριτής, ο οποίος ερωτηθείς από τη δικηγόρο του ισοβίτη πώς γνωρίζουν ότι ο Μαμαλικόπουλος ήταν αυτός που έδινε οδηγίες, ανέφερε «από τα τηλέφωνα».
 
Το Δικαστήριο ενέκρινε την κράτηση του Μαμαλικόπουλου για οκτώ ημέρες εκτός φυλακών.
 
Σε ότι αφορά το κίνητρο της απόπειρας δολοφονίας, αυτό ενδεχομένως να διαφανεί στην πορεία των εξετάσεων, ενώ λαμβάνεται υπόψη πως ο ισοβίτης ήταν ο εκτελεστής του πενταπλού φονικού.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το διήμερο σε ξενοδοχεία, η πρώτη απόπειρα και το βίντεο 12 λεπτά μετά το γάζωμα
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας