Πέμπτη 9 Απρ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

«Την ώρα που έρκουνταν οι σφαίρες πάνω μου ένιωθα πως έκρουζεν το σώμα μου»

  18/02/2020 16:51
«Την ώρα που έρκουνταν οι σφαίρες πάνω μου ένιωθα πως έκρουζεν το σώμα μου»

«Την ώρα που έρκουνταν οι σφαίρες πάνω μου ένιωθα πως έκρουζεν το σώμα μου»

  18/02/2020 16:51
Τις δραματικές στιγμές που έζησαν τα θύματα της απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής σε καφετέρια στην Αγία Νάπα, περιγράφει στον REPORTER, ο ένας εκ των τραυματιών 32χρονος απο το Αυγόρου.  
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το διήμερο σε ξενοδοχεία, η πρώτη απόπειρα και το βίντεο 12 λεπτά μετά το γάζωμα
 
Ο 32χρονος, ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, ανέφερε πως βρισκόταν στην καφετέρια με την παρέα του, στην οποία συνήθιζαν να πηγαίνουν συχνά. Όπως είπε την ώρα του μαφιόζικου χτυπήματος, δεν υπήρχαν άλλοι θαμώνες στο μαγαζί.
 
Μετά τη ρίψη των πρώτων πυροβολισμών, ένα άτομο από την παρέα, άρχισε να φωνάζει στους υπόλοιπους να πέσουν κάτω, ενώ ακολούθησαν σκηνές πανικού και τρόμου.
 
«Ήμασταν έξι άτομα και πήγαμε να πιούμε το ποτό μας. Πάμε συχνά στην συγκεκριμένα καφετέρια. Ήμασταν το μόνο τραπέζι. Σε κάποια στιγμή ένας από τους φίλους μας, άρχισε να φωνάζει ‘’πέστε κάτω, πέστε κάτω’’. Ήταν μερικά δευτερόλεπτα. Όταν τέλειωσε, κάτω είχε γυαλιά, θραύσματα και αίματα. Εγώ και η κοπέλα που τραυματίστηκε μείναμε κάτω και δεν μπορούσαμε να σηκωθούμε. Την ώρα που έρκουνταν οι σφαίρες πάνω μου ένιωθα πως έκρουζεν το σώμα μου. Προς στιγμής σκέφτηκα ότι θα πεθάνω. Είχαμε Άγιο, Θεό και ευχές».
 

Ο 32χρονος δέχθηκε τρεις σφαίρες, αναφέροντας πως «χτύπησαν πρώτα αλλού και έφθασαν στο σώμα μου εξοστρακισμένες και για αυτό σώθηκα». Η μια σφαίρα τον έπληξε στο δεξί πόδι, κάτω από τον αστράγαλο, η δεύτερη στην λεκάνη και η μία στο στήθος. Επίσης, φέρει στο σώμα του διάφορα τραύματα από θραύσματα.
 
«Οι άλλοι δύο φίλοι μας που δεν τραυματίστηκαν (σ.σ στο τραπέζι ήταν έξι άτομα) γιατί υπήρχε μπροστά μια κολόνα και έκοψε τις σφαίρες», εξήγησε ο Κώστας μιλώντας στον REPORTER.
 
Υπενθυμίζεται πως από τους 25 πυροβολισμούς τραυματίστηκαν άλλα τρία πρόσωπα, εκ των οποίων μια 26χρονη η οποία φέρει τραύματα από βολίδα πυροβόλου όπλου στον δεξιό νεφρό και τραύμα από βολίδα στο πόδι, για τα οποία υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.
 
Οι άλλοι δύο τραυματίες φέρουν πολλαπλά τραύματα από βολίδες πυροβόλου όπλου και θραύσματα σε διάφορα μέρη του σώματος τους, κάποια εκ των οποίων διαμπερή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας