Τρίτη 25 Φεβ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

«Η μαμά κοιμήθηκε…»-Αυτόπτης μάρτυρας ενός ειδεχθούς εγκλήματος, ετών… επτά

  21/01/2020 16:01
«Η μαμά κοιμήθηκε…»-Αυτόπτης μάρτυρας ενός ειδεχθούς εγκλήματος, ετών… επτά

«Η μαμά κοιμήθηκε…»-Αυτόπτης μάρτυρας ενός ειδεχθούς εγκλήματος, ετών… επτά

  21/01/2020 16:01
Για άλλη μια φορά γίναμε μάρτυρες ενός ειδεχθούς εγκλήματος. Πατέρας δολοφονεί την εν διαστάσει σύζυγο του και την μητέρα των επτά παιδιών του. Αυτόπτης μάρτυρας του άγριου φονικού ένα κοριτσάκι μόλις επτά ετών. Ένα κοριτσάκι που η ψυχή του καταδικάζεται σε «ισόβια», αφού ο άνθρωπος που την έφερε στην ζωή έμελλε να την στιγματίσει με τον πιο φρικτό τρόπο…
 
Μάρτυρας του άγριου φονικού που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Πάφο, το επτάχρονο παιδί της οικογένειας, η οποία δίνει σήμερα το απόγευμα οπτικογραφημένη κατάθεση, ενώ την ίδια ώρα οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για εντοπισμό του 42χρονου φερόμενου συζυγοκτόνου, Hussein Farouh.
 
Την ώρα της διάπραξης του στυγερού εγκλήματος στην οικία της 31χρονης μητέρας βρίσκονταν τα τρία παιδιά, ενώ τα άλλα δύο βρισκόντουσαν στον αδελφό του 42χρονου (σ.σ το θύμα έχει άλλα δύο παιδιά που διαμένουν στην Συρία).
 
Γύρω στις πέντε το πρωί, οπότε ο 42χρονος μπούκαρε στην οικία της 31χρονης, το επτάχρονο κοριτσάκι της οικογένειας, άκουσε φωνές και ξύπνησε. Τότε, είδε ότι πιο φρικτό θα μπορούσε να δει οποιασδήποτε άνθρωπος.

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, το επτάχρονο κοριτσάκι είπε στους ανακριτές πως είδε τον πατέρα της να χτυπά με το μαχαίρι τη μητέρα της, ενώ ακολούθως όπως είπε, «η μαμά κοιμήθηκε». Τα άλλα δύο ανήλικα παιδιά, τριών και τεσσάρων ετών, βρίσκονταν στο διπλανό δωμάτιο.

Μετά τη διάπραξη του εγκλήματος, ο 42χρονος μετέφερε τα τρία παιδιά στην οικία του αδελφού του, στην οποία διέμεναν και τα άλλα δύο, ενώ λίγες ώρες αργότερα την πήρε τηλέφωνο και του είπε πως θα φύγει, χωρίς ωστόσο να του ομολογήσει τις αποτρόπαιες πράξεις του.

Και τα πέντε παιδιά τέθηκαν υπό την φροντίδα του Γραφείου Ευημερίας και τυγχάνουν ψυχολογικής στήριξης.

Όπως μας ανέφερε αρμόδια πηγή, το επτάχρονο κοριτσάκι αναμένεται να δώσει οτικογραφημένη κατάθεση, στην παρουσία παιδοψυχολόγου, όπως επίσης και τα άλλα δύο παιδάκι που βρισκόντουσαν στην οικία.

Υπενθυμίζεται πως, όπως προκύπτει από τις έρευνες, ο δράστης εισήλθε στην οικία με τα κλειδιά τα οποία εντοπίστηκαν στην πόρτα, ενώ μετά το έγκλημα, πέταξε το φονικό όπλο στον κάδο απορριμμάτων της κουζίνας.

Η 31χρονη, που ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας, εντόπισε γύρω στις 11 και 40 το πρωί λειτουργός του Γραφείου Ευημερίας, που μετέβη στην οικία.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας