Εκτίναξε το όχημα του άτυχου Παναγιώτη 200 μέτρα μακριά-Ακαριαίος ο θάνατος του

Ο ανθρώπινος παράγοντας ήταν και πάλι η αιτία του νέου θανατηφόρου δυστυχήματος που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην περιοχή Μουτταγιάκας με θύμα τον 27χρονο Παναγιώτη Χριστοφόρου από τη Λεμεσό.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Νέα τραγωδία στην άσφαλτο-Ξεψύχησε 27χρονος μετά από βίαιη σύγκρουση

Είναι ενδεικτικό ότι το κτύπημα που δέχθηκε το αυτοκίνητο του άτυχου Παναγιώτη, από το όχημα που οδηγούσε 50χρονος Ρώσος, ήταν τόσο σφοδρό που κατέληξε σε απόσταση τουλάχιστον 200 μέτρων από το σημείο της σύγκρουσης.
Σε δηλώσεις ο υπεύθυνος Τροχαίας Λεμεσού Μιχάλης Μιχαήλ ανέφερε ότι «δυστυχώς έχουμε νέο θανατηφόρο δυστύχημα με κύρια πάλι αιτία τον ανθρώπινο παράγοντα».

Πρόσθεσε ότι το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στη 1 μετά τα μεσάνυχτα, όταν ο 27χρονος οδηγός σαλούν αυτοκινήτου, ενώ κατευθυνόταν προς Λεμεσό, λίγο πριν από την έξοδο προς  Μουταγιάκα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κτυπήθηκε από αυτοκίνητο που τον ακολουθούσε, το οποίο οδηγούσε 50χρονος Ρώσος.

Η σύγκρουση ήταν βιαιότατη, με αποτέλεσμα ο 27χρονος να βρει ακαριαίο θάνατο.
Ερωτηθείς εάν η αιτία αποδίδεται σε υπερβολική ταχύτητα, ο κ. Μιχαήλ απάντησε ότι «δεν μπορούμε ακόμα να μιλήσουμε ακριβώς για τις συνθήκες, θα διερευνηθούν όλα τα ενδεχόμενα».

Πλην όμως, ανέφερε, «εκείνο που μπορούμε να πούμε είναι και πάλι ότι ο ανθρώπινος παράγοντας είναι η κύρια αιτία και αυτού του δυστυχήματος».
 
Ακόμα ο κ. Μιχαήλ ανέφερε ότι σύμφωνα με την πορεία των οχημάτων, ενώ κατευθύνονταν δυτικά προς Λεμεσό, το αυτοκίνητο του 27χρονου κτυπήθηκε στην πίσω πλευρά από το αυτοκίνητο του 50χρονου αλλοδαπού.

Από τη σύγκρουση, η οποία ήταν βιαιότατη, το αυτοκίνητο κτύπησε διαδοχικά στα μεταλλικά κιγκλιδώματα του αυτοκινητόδρομου, με αποτέλεσμα να καταλήξει σε μια απόσταση γύρω στα 200 μέτρα από το σημείο που κτυπήθηκε.
 
Ο 50χρονος υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 111μg℅ αντί 22μg℅ που είναι το επιτρεπτό από το νόμο όριο, ενώ από τις περαιτέρω έρευνες φαίνεται πως είχε ανεπτυγμένη ταχύτητα. 
 
Η Αστυνομία παρακαλεί οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε η σύγκρουση, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λεμεσού στον αριθμό 25805252 ή με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Δειτε Επισης

Στις 10 οι συλλήψεις για την ενέδρα στο «Δημητρούι»
Πολύωρη διαδικασία για την κράτηση των εννέα για ενέδρα-Πληροφοριοδότης ενέπλεξε τους ύποπτους
Άμεση παρέμβαση Τμήματος Δασών για έλεγχο πυρκαγιάς στον Κάτω Πύργου Τυλληρίας
ΒΙΝΤΕΟ: Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Δικαστήριο οι συλληφθέντες για την ενέδρα στο «Δημητρούι»
Χειροπέδες σε 34χρονο για υπόθεση απατής-Ενοικίασε σπίτι σε άλλο πρόσωπο, αλλά δεν ήταν δικό του
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για το «Δημητρούι»-Στους 9 οι ύποπτοι για τις αρχές
Ακινητοποιήθηκε φορτηγό και έκλεισε λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού
Άλλος ένας εμπρησμός-Έκαψαν μοτοσικλέτα στη Λευκωσία
Αδέλφια επιτέθηκαν και κτύπησαν 23χρονη στη Λεμεσό-Την απείλησαν με μαχαίρι για να τους δώσει 200 ευρώ
Αναχώρησε το πλοίο Jennifer από το λιμάνι της Λάρνακας-Μεταφέρει βοήθεια μόνο από τα ΗΑΕ