Ψάχνουν τα ίχνη του δράστη της ενέδρας στη Λάρνακα-Εκτός κινδύνου το θύμα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών σε σχέση με την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε χθες γύρω στις εννέα το βράδυ, έξω από πολυκατοικία στην περιοχή Λιμανιού στη Λάρνακα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τον περίμενε και τον γάζωσε με πέντε σφαίρες-Το χρονικό της απόπειρας φόνου (pics)

Στόχος της ενέδρας 37χρονος Ελληνοκύπριος, γνωστό πρόσωπο στις Αρχές, τον οποίον ανέμενε ο δράστης, γαζώνοντας τον με πέντε σφαίρες.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του REPORTER, o δράστης που ήταν κρυμμένος, αφού τον πυροβόλησε με πέντε σφαίρες, διέφυγε από τη σκηνή πεζός, ενώ ακολούθως το θύμα έβαλε όπισθεν, καταφέρνοντας να εξέλθει της πολυκατοικίας και τότε άρχισε να φωνάζει βοήθεια.

Αμέσως γείτονες έτρεξαν να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ πέντε σφαίρες τον έπληξαν στο σώμα και το πρόσωπο του (μια στο λαιμό, μια στη γνάθο, μια στο στήθος, μια στο πόδι και μια στο χέρι). Επίσης, όταν εντοπίστηκε από τους γείτονες είχε τις αισθήσεις του. 

 

Αμέσως στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας όπου άρχισαν έρευνες και τη λήψη καταθέσεων από γείτονες, ενώ μέλη της δύναμης εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό του δράστη, ο οποίος δεν αποκλείεται να είχε συνεργό που τον ανέμενε σε κοντινό σημείο.

Οι ανακριτές της υπόθεσης, από την πρώτη στιγμή άρχισαν να εξετάζουν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, τα οποία κλήθηκαν να παραδώσουν καταστηματάρχες που άνοιξαν τα καταστήματα τους. 

Το θύμα μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Λάρνακας και ακολούθως κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου εξετάστηκε από γναθοχειρούργο και τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ως σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Φωτογραφίες από το σημείο της ενέδρας στη Λάρνακα-Είχε τις αισθήσεις του θύμα

 
Σε δηλώσεις του ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λάρνακας, Χαράλαμπος Ζαχαρίου, ανέφερε πως το θύμα δέχθηκε πέντε σφαίρες, ενώ αμέσως έτρεξαν κοντά του οι γείτονες για να του παράσχουν βοήθεια.

Όπως ανέφερε ο κ. Ζαχαρίου, οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται στο αρχικό στάδιο, 

Δειτε Επισης

Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του εδώ και δύο μέρες 38χρονος Τούρκος
Καταζητούμενοι από την Interpol εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα
Τους έπιασαν να οδηγούν αυτοκίνητο στο οποίο τοποθετήθηκε μηχανή κλεμμένου οχήματος
Θεώρησε πως θα έστελνε λανθασμένα μηνύματα στην κοινωνία το Εφετείο εάν ανέστελλε την ποινή του 82χρονου
Επιτέθηκαν σε 26χρονο, του άρπαξαν την τσάντα και τον έριξαν στο έδαφος
Δεκτή από το Εφετείο η έφεση του Γ. Εισαγγελέα για έκδοση Ρωσογερμανού υπηκόου
Λίστα 100 ατόμων με πλαστά πτυχία έδωσε ο Όζερσαϊ στην «αστυνομία»
Στήριξη στον Νίκο Λοϊζίδη από Συμβούλιο Γραμματειακού Προσωπικού ΙΣΟΤΗΤΑΣ
Ποινή φυλάκισης δύο ετών σε 29χρονο για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών
Αναβλήθηκε η διαδικασία της εξέτασης για ακύρωση δέσμευσης περιουσίας των μοναχών