Κυριακή 26 Ιαν, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Εκτίναξε το όχημα του άτυχου Παναγιώτη 200 μέτρα μακριά-Ακαριαίος ο θάνατος του

  28/11/2019 07:26
Εκτίναξε το όχημα του άτυχου Παναγιώτη 200 μέτρα μακριά-Ακαριαίος ο θάνατος του

Εκτίναξε το όχημα του άτυχου Παναγιώτη 200 μέτρα μακριά-Ακαριαίος ο θάνατος του

  28/11/2019 07:26
Ο ανθρώπινος παράγοντας ήταν και πάλι η αιτία του νέου θανατηφόρου δυστυχήματος που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην περιοχή Μουτταγιάκας με θύμα τον 27χρονο Παναγιώτη Χριστοφόρου από τη Λεμεσό.
 

Είναι ενδεικτικό ότι το κτύπημα που δέχθηκε το αυτοκίνητο του άτυχου Παναγιώτη, από το όχημα που οδηγούσε 50χρονος Ρώσος, ήταν τόσο σφοδρό που κατέληξε σε απόσταση τουλάχιστον 200 μέτρων από το σημείο της σύγκρουσης.
Σε δηλώσεις ο υπεύθυνος Τροχαίας Λεμεσού Μιχάλης Μιχαήλ ανέφερε ότι «δυστυχώς έχουμε νέο θανατηφόρο δυστύχημα με κύρια πάλι αιτία τον ανθρώπινο παράγοντα».

Πρόσθεσε ότι το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στη 1 μετά τα μεσάνυχτα, όταν ο 27χρονος οδηγός σαλούν αυτοκινήτου, ενώ κατευθυνόταν προς Λεμεσό, λίγο πριν από την έξοδο προς  Μουταγιάκα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κτυπήθηκε από αυτοκίνητο που τον ακολουθούσε, το οποίο οδηγούσε 50χρονος Ρώσος.

Η σύγκρουση ήταν βιαιότατη, με αποτέλεσμα ο 27χρονος να βρει ακαριαίο θάνατο.
Ερωτηθείς εάν η αιτία αποδίδεται σε υπερβολική ταχύτητα, ο κ. Μιχαήλ απάντησε ότι «δεν μπορούμε ακόμα να μιλήσουμε ακριβώς για τις συνθήκες, θα διερευνηθούν όλα τα ενδεχόμενα».

Πλην όμως, ανέφερε, «εκείνο που μπορούμε να πούμε είναι και πάλι ότι ο ανθρώπινος παράγοντας είναι η κύρια αιτία και αυτού του δυστυχήματος».
 
Ακόμα ο κ. Μιχαήλ ανέφερε ότι σύμφωνα με την πορεία των οχημάτων, ενώ κατευθύνονταν δυτικά προς Λεμεσό, το αυτοκίνητο του 27χρονου κτυπήθηκε στην πίσω πλευρά από το αυτοκίνητο του 50χρονου αλλοδαπού.

Από τη σύγκρουση, η οποία ήταν βιαιότατη, το αυτοκίνητο κτύπησε διαδοχικά στα μεταλλικά κιγκλιδώματα του αυτοκινητόδρομου, με αποτέλεσμα να καταλήξει σε μια απόσταση γύρω στα 200 μέτρα από το σημείο που κτυπήθηκε.
 
Ο 50χρονος υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 111μg℅ αντί 22μg℅ που είναι το επιτρεπτό από το νόμο όριο, ενώ από τις περαιτέρω έρευνες φαίνεται πως είχε ανεπτυγμένη ταχύτητα. 
 
Η Αστυνομία παρακαλεί οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε η σύγκρουση, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λεμεσού στον αριθμό 25805252 ή με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας