Καταδίκη οδηγού για την τραγωδία στο Τσέρι-Περίμεναν τα παιδιά τους οι γονείς

Σε ποινή φυλάκισης ενός χρόνου, καταδίκασε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, 31χρονο ο οποίος τον περασμένο Νοέμβριο ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο με θύμα πατέρα που ανέμενε την κόρη του έξω από φροντιστήριο στο Τσέρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Νεκρός ο πατέρας, χαροπαλεύει η σύζυγος του-Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας

O 31χρονος κρίθηκε ένοχος στην κατηγορία πρόκλησης θανάτου λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης και επικίνδυνης πράξης, ενώ στερήθηκε από το Δικαστήριο και την άδεια οδήγησης του για ένα χρόνο.
Στην απόφαση του ο Δικαστής Χρήστος Ρασπόπουλος, έκρινε ότι στην ασύλληπτη τραγωδία είχε συμβάλει και ο δεύτερος οδηγός, που συγκρούστηκε αρχικά με το όχημα του 31χρονου, αφού απέτυχε να εντοπίσει και να προσδιορίσει το όχημα του καταδικασθέντα, ή έστω να διαπιστώσει τον κίνδυνο ότι στρίβοντας δεξιά θα ανέκοπτε την πορεία του τελευταίου.
 
Ο Δικαστής, ανέφερε επίσης ότι τα θανατηφόρα οδικά δυστυχήματα κατάντησαν μέρος της καθημερινής μας ζωής, κατά την απόφαση του.
Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, το απόγευμα της 22ας Νοεμβρίου, στην οδό Τεύκρου Ανθία στο Τσέρι, ο 31χρονος κινείτο με το όχημα του με κατεύθυνση προς το Τσέρι. Από την αντίθετη κατεύθυνση κινείτο όχημα που οδηγούσε γυναίκα και το οποίο έδειξε ότι θα έστριβε στην οδό Ψαρών.
 
Αποτέλεσμα τα δύο αυτοκίνητα να συγκρουστούν και στη συνέχεια το όχημα του 31χρονου ανετράπη και προσέκρουσε βίαια σε όχημα που βρισκόταν σταθμευμένο έξω από φροντιστήριο και στο οποίο επέβαινε 37χρονος πατέρας και η 42χρονη σύζυγος του.
Από την πρόσκρουση, ο 37χρονος εκσφενδονίστηκε στην άσφαλτο και έχασε τη ζωή του, ενώ η σύζυγος του τραυματίστηκε κρίσιμα και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Η γυναίκα, σχεδόν ένα χρόνο μετά, δεν έχει ακόμα συνέλθει από το ατύχημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Καμπάνα χιλιάδων ευρώ σε 55χρονο για αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα
Χειροπέδες σε 30χρονο για υπόθεση ληστείας, απειλές και επίθεση στη Λεμεσό
Νομική μάχη στο Εφετείο για την κράτηση των υπόπτων για «Δημητρούι»-Σε εξέλιξη η διαδικασία
Συνελήφθη εργαζόμενη στην Πάφο που διέμενε παράνομα στην Κύπρο
Συνελήφθη 29χρονη για παράνομη κατοχή ναρκωτικών ουσιών
Δεκατετράχρονος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής της στη Λευκωσία (pic)
Απάτη σε βάρος 83χρονης-Της απέσπασαν 650 ευρώ για δήθεν χειρουργείο του εγγονού της
Κίνδυνος θάνατος οι δρόμοι σε αστικές περιοχές, γεμάτοι από λακκούβες-Μειώθηκαν τα θανατηφόρα λόγω καμερών
Χειροπέδες σε τέταρτο άτομο για τα ναρκωτικά στη Λευκωσία
Συνεχίζονται οι απάτες με τα email που παριστάνουν την Αστυνομία-Οι συστάσεις προς το κοινό