Ξανά ενώπιον Δικαστηρίου ο λογιστής που συνελήφθη για την πρωτοφανή υπόθεση παιδικής πορνογραφίας

Eνώπιον Δικαστηρίου για ανανέωση του διατάγματος κράτησης του οδηγείται το πρωί ο 42χρονος λογιστής, που συνελήφθη στις 15 Οκτωβρίου στη Λεμεσό, για την παραγωγή υλικού παιδικής πορνογραφίας, με θύματα τουλάχιστον έξι αγόρια, ηλικίας περίπου 12 με 15 χρόνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Για κατάθεση τα ανήλικα που απεικονίζονται γυμνά στα αρχεία του λογιστή

Εναντίον του υπόπτου, θα ζητηθεί από την Αστυνομία ανανέωση του διατάγματος κράτησης, έτσι ώστε να ολοκληρωθούν οι έρευνες γύρω από την πρωτοφανή, για τα κυπριακά δεδομένα, υπόθεση.
 
Την ίδια ώρα, τα μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζουν τη λήψη καταθέσεων, μεταξύ των οποίων και από τα ανήλικα παιδιά που προβάλλονται στα βίντεο του λογιστή, ενώ αναμένουν και τα αποτελέσματα από τα τεκμήρια που παραλήφθηκαν από το σπίτι του υπόπτου.
 
Σε ότι αφορά τον 42χρονο, κρατά ερμητικά κλειστό το στόμα του, διατηρώντας το δικαίωμα της σιωπής και δεν απαντά στις ερωτήσεις των αστυνομικών ανακριτών.
 
Υπενθυμίζεται ότι, ο ύποπτος είχε συλληφθεί στις 13 Σεπτεμβρίου 2019, μετά από καταγγελία 15χρονου για σεξουαλική παρενόχληση του από τον 42χρονο, κατά την διάρκεια μαθήματος που του παρέδιδε στο σπίτι του.
 
Ο 42χρονος είχε οδηγηθεί τότε ενώπιον του Δικαστηρίου το οποίο εξέδωσε διάταγμα κράτησης του για οκτώ ημέρες, ενώ αργότερα η υπόθεση καταχωρήθηκε ενώπιον Δικαστηρίου. Τότε, ο ύποπτος αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Με παρελθόν ο λογιστής, ελεύθερος υπό όρους-Οι πληροφορίες για αντάλλαγμα

Περίπου ένα μήνα αργότερα και συγκεκριμένα στις 15 Οκτωβρίου, ο 42χρονος συνελήφθη εκ νέου μετά τη λήψη πληροφορίας από τις Αρχές και διαπιστώθηκε ότι τα έξι αγόρια που απεικονίζονται στα βίντεο και τις φωτογραφίες που εντοπίστηκαν, μετέβαιναν στην οικία του 42χρονου για μάθημα, ενώ διερευνώνται πληροφορίες που θέλουν τον ύποπτο να ζητούσε από τα παιδιά να τα φωτογραφήσει γυμνά και ως αντάλλαγμα να μην πληρωνόταν για το μάθημα.
 
Η δράση του φαίνεται να άρχισε κατά το 2019, ωστόσο οι έρευνες του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα στραφούν και σε προηγούμενα έτη, ώστε να διερευνηθούν όλα τα ενδεχόμενα.
 

Δειτε Επισης

Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του εδώ και δύο μέρες 38χρονος Τούρκος
Ανήλικος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του-Ζητά πληροφορίες η Αστυνομία
Καταζητούμενοι από την Interpol εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα
Τους έπιασαν να οδηγούν αυτοκίνητο στο οποίο τοποθετήθηκε μηχανή κλεμμένου οχήματος
Θεώρησε πως θα έστελνε λανθασμένα μηνύματα στην κοινωνία το Εφετείο εάν ανέστελλε την ποινή του 82χρονου
Επιτέθηκαν σε 26χρονο, του άρπαξαν την τσάντα και τον έριξαν στο έδαφος
Δεκτή από το Εφετείο η έφεση του Γ. Εισαγγελέα για έκδοση Ρωσογερμανού υπηκόου
Λίστα 100 ατόμων με πλαστά πτυχία έδωσε ο Όζερσαϊ στην «αστυνομία»
Στήριξη στον Νίκο Λοϊζίδη από Συμβούλιο Γραμματειακού Προσωπικού ΙΣΟΤΗΤΑΣ
Ποινή φυλάκισης δύο ετών σε 29χρονο για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών