Παρασκευή 14 Αυγ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Για κατάθεση τα ανήλικα που απεικονίζονται γυμνά στα αρχεία του λογιστή

  19/10/2019 14:52
Για κατάθεση τα ανήλικα που απεικονίζονται γυμνά στα αρχεία του λογιστή

Για κατάθεση τα ανήλικα που απεικονίζονται γυμνά στα αρχεία του λογιστή

  19/10/2019 14:52
Από κόσκινο περνά η Αστυνομία τα τεκμήρια που εντοπίστηκαν στην οικία του 42χρονου λογιστή, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Τρίτη στη Λεμεσό, για την παραγωγή υλικού παιδικής πορνογραφίας, με θύματα τουλάχιστον έξι αγόρια, ηλικίας περίπου 12 με 15 χρόνων.
Οι Αρχές από την πρώτη στιγμή που έλαβαν τα τεκμήρια και διαπίστωσαν ότι πρόκειται για πρωτοφανή υπόθεση στα κυπριακά χρονικά, άρχισαν να ξεψαχνίζουν κάθε στοιχείο που βρίσκεται ενώπιον τους, ενώ την ίδια ώρα επιχειρούν να εντοπίσουν, όλα τα παιδιά που προβάλλονται στα βίντεο του λογιστή.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ξεκίνησαν σήμερα τη λήψη καταθέσεων από τα παιδιά που έχουν ήδη εντοπιστεί, ενώ συνεχίζουν τις εξετάσεις για να διαφανεί κατά πόσον στα βίντεο πρωταγωνιστούν και άλλα παιδιά, πέραν των έξι που ταυτοποιήθηκαν.
 
Σε ότι αφορά τον 42χρονο ύποπτο, ο οποίος τελεί υπό οκταήμερη κράτηση, κρατά ερμητικά κλειστό το στόμα του, διατηρώντας το δικαίωμα της σιωπής και δεν απαντά στις ερωτήσεις των αστυνομικών ανακριτών.
Υπενθυμίζεται ότι, ο ύποπτος είχε συλληφθεί στις 13 Σεπτεμβρίου 2019, μετά από καταγγελία 15χρονου για σεξουαλική παρενόχληση του από τον 42χρονο, κατά την διάρκεια μαθήματος που του παρέδιδε στο σπίτι του.
 
Ο 42χρονος είχε οδηγηθεί τότε ενώπιον του Δικαστηρίου το οποίο εξέδωσε διάταγμα κράτησης του για οκτώ ημέρες, ενώ αργότερα η υπόθεση καταχωρήθηκε ενώπιον Δικαστηρίου. Τότε, ο ύποπτος αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Με παρελθόν ο λογιστής, ελεύθερος υπό όρους-Οι πληροφορίες για αντάλλαγμα

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας