Θλίψη στον εκπαιδευτικό κόσμο από τον χαμό του άτυχου Πέτρου

Θλίψη στον εκπαιδευτικό κόσμο σκόρπησε η είδηση του θανάτου του άτυχου 62χρονου Πέτρου Πέτρου, που σκοτώθηκε χθες βράδυ, έπειτα από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη Λεμεσό.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σταμάτησε για να πάει τράπεζα, χτυπήθηκε από όχημα και ξεψύχησε στην άσφαλτο
 
O Υπουργός Παιδείας Κώστας Χαμπιαούρης έκανε λόγο για έναν εξαίρετο και αγαπημένο άνθρωπο: 

Τη βαθιά του θλίψη και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του Επιθεωρητή Φιλολογικών Μαθημάτων Μέσης Εκπαίδευσης Πέτρου Πέτρου για τον αδόκητο και τραγικό θάνατό του, εκφράζει, σε ανακοίνωσή του, το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας.

«Ο αγαπημένος μας Πέτρος υπηρέτησε με αφοσίωση και αγάπη την παιδεία του τόπου μας, πρώτα ως καθηγητής Φιλολογικών Μαθημάτων, αργότερα ως Βοηθός Διευθυντής, Βοηθός Διευθυντής Α΄ και από το 2008 ως Επιθεωρητής Φιλολογικών Μαθημάτων. Άρτια καταρτισμένος επιστημονικά, με ειδίκευση στις κλασικές σπουδές, αναδείχθηκε αντάξιος του λειτουργήματος που ανέλαβε και το τίμησε με τη δράση και την προσφορά του», αναφέρει το Υπουργείο.

Αναφέρεται επίσης πως η κηδεία του Πέτρου Πέτρου θα τελεστεί την Παρασκευή, 4/10/2019, στις 2:00 μ.μ., από τον Ιερό Ναό του Αγίου Αρσενίου, στη Λεμεσό. 

Η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης, σε σημερινή της ανακοίνωση, εκφράζει τη θλίψη της για τον τραγικό θάνατο του Επιθεωρητή Μέσης Εκπαίδευσης Φιλολογικών μαθημάτων Πέτρο Πέτρου.
 
«Εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια μας στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος. Αιωνία του η μνήμη» καταλήγει η ανακοίνωση.
 
Ο 62χρονος Πέτρος Πέτρου άφησε το βράδυ της Τρίτης την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο στην προσπάθεια του να διασταυρώσει την οδό 1ης Απριλίου, στη Λεμεσό, ώστε να μεταβεί στην τράπεζα.
 
Από τα ευρήματα της νεκροτομής, που διενήργησε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα, διαφάνηκε ότι ο θάνατος του άτυχου 62χρονου επήλθε από κρανιοεγκεφαλική κάκωση συνεπεία της σύγκρουσης.
 
Ανακρινόμενος ο 37χρονος οδηγός που παρέσυρε τον άτυχο Πέτρου, ανέφερε πως δεν αντιλήφθηκε τον πεζό, ενώ κάτοικοι της περιοχής έκαναν λόγο για απουσία επαρκούς οδικού φωτισμού, καταγγέλλοντας ότι, παρά τις επιστολές και τα παράπονα τους, δεν υπήρξε οποιαδήποτε ανταπόκριση από τους αρμόδιους.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τι έδειξε η νεκροτομή επί της σορού του άτυχου Πέτρου που ξεψύχησε στην άσφαλτο

Δειτε Επισης

Χάθηκαν τα ίχνη 30χρονου στη Λάρνακα-Ζητά τη βοήθεια των πολιτών η Αστυνομία
Παγκύπρια εκδήλωση διαμαρτυρίας για τον Θανάση-«Η δικαιοσύνη δεν παζαρεύεται»
Πρόεδρος για υπόθεση Θανάση: «Μας ενδιαφέρει να λάμψει η αλήθεια»
Οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και ανατράπηκε-Απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική
Ανακαλεί την απαγόρευση παραχώρησης αδειών χρήσης πυροτεχνημάτων η Υπηρεσία Μεταλλείων
Στις φλόγες τυλίχθηκαν όχημα buggy και τετράτροχη μοτοσικλέτα στο Λατσί
Φωτιά σε υπνοδωμάτιο διαμερίσματος στην Πάφο-Στο Νοσοκομείο ο ένοικος με αναπνευστικά προβλήματα
Πώς τοποθετείται ο Πρόεδρος για την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών-«Δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή»
Εν αναμονή σήματος από Europol, Interpol και Ρωσία για το απειλητικό email που αναστάτωσε τα σχολεία οι Αρχές
Πυρκαγιά σε κοίτη ποταμού στη Λευκωσία-Άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής