Σταμάτησε για να πάει τράπεζα, χτυπήθηκε από όχημα και ξεψύχησε στην άσφαλτο

Άλλη μια τραγωδία στην άσφαλτο γράφτηκε το βράδυ της Τρίτης, καθώς σε θανατηφόρο δυστύχημα εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 37χρονος οδηγός ενώ κινείτο στην οδό 1ης Απριλίου στην περιοχή Αγίας Φύλας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, λίγο μετά τον κυκλικό κόμβο, παρέσυρε πεζό, ο οποίος επιχειρούσε να διασταυρώσει το δρόμο για να μεταβεί στην τράπεζα.

Πρόκειται για τον Πέτρο Πέτρου, 62 ετών, επιθεωρητής φιλολογικών μαθημάτων, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου δυστυχώς οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ώστε να εξακριβωθούν τα αίτια του νέου θανατηφόρου δυστυχήματος, ενώ ο 37χρονος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος. 

Ανακρινόμενος ο 37χρονος, ανέφερε πως δεν αντιλήφθηκε τον πεζό, ενώ κάτοικοι της περιοχής έκαναν λόγο για απουσία επαρκούς οδικού φωτισμού, καταγγέλλοντας ότι, παρά τις επιστολές και τα παράπονα τους, δεν υπήρξε οποιαδήποτε ανταπόκριση από τους αρμόδιους.

Σημειώνεται πως στο συγκεκριμένο σημείο  του δρόμου δεν υπήρχε καθόλου φωτισμός, λόγω καμένου λαμπτήρα, ενώ όπως υποστηρίζουν οι περίοικοι, παρά τις εκκλήσεις τους, δεν έγινε ποτέ αντικατάσταση του.

Απαντώντας στις αναφορές για ελλιπή φωτισμό, ο υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού, Μιχάλης Μιχαήλ, είπε πως για όλες τις ελλείψεις του οδικού δικτύου, " πάντοτε ως Τροχαία και γενικά ως Αστυνομία, υποβάλλουμε εισηγήσεις για συγκεκριμένα σημεία της πόλης που διαπιστώνουμε κι εμείς ότι υπάρχει πρόβλημα και απ’ εκεί και πέρα συζητούνται από τους αρμόδιους φορείς και λαμβάνονται αποφάσεις".
Ερωτηθείς σχετικά, δήλωσε πως και ο συγκεκριμένος δρόμος περιλαμβάνεται στις ετήσιες εκθέσεις που υποβάλλονται " καθότι διαπιστώνουμε κι εδώ που είμαστε ότι, πράγματι, υπάρχει έλλειψη οδικού φωτισμού".

"Εμείς δε θα μείνουμε παρατηρητές. Θα υποβάλουμε ξανά τις θέσεις και τις απόψεις μας γραπτώς προς τους αρμόδιους, ώστε τουλάχιστον να βελτιωθεί σύντομα το συγκεκριμένο οδικό δίκτυο", συμπλήρωσε.

Στον οδηγό του οχήματος, έγινε αλκοτέστ και ναρκοτέστ με μηδενική ένδειξη

Δειτε Επισης

Αεροπορικές επιδρομές του Ισραήλ στη Ράφα, ενώ η πίεση για κατάπαυση του πυρός εντείνεται
Συνελήφθη 21χρονος για τα επεισόδια και τον εμπρησμό περιπολικού στον Ύψωνα
Με όνομα βαρύ σαν ιστορία-Τα παιδιά των πρώην Προέδρων της Δημοκρατίας που μπήκαν στην πολιτική
Αναζητώντας δικαίωση σε ένα ωκεανό αδικίας...
Το πραξικόπημα, η εισβολή, οι κόντρες και μία ύλη που δεν καλύπτεται
Σχεδόν 400 άτομα ζήτησαν βοήθεια για στέγαση το 2023-Διπλασιάστηκαν οι αριθμοί σε ένα χρόνο
Κρίσιμος μήνας για ΥΠΑΝ ο Μάιος, ανακοινώνει τις θέσεις για ενιαία εκπαίδευση-Τι ζητούν οι γονείς
Τι περιέχει η πρόταση για εκεχειρία που συμφώνησε η Χαμάς-Συμφωνία τριών φάσεων
Συνεχίζονται οι συλλήψεις στα κατεχόμενα για τα πλαστά διπλώματα-Χειροπέδες και σε δημοσιογράφο
Η Χαμάς αποδέχθηκε πρόταση για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα-Αρνητική η πρώτη αντίδραση Ισραήλ