Παρασκευή 24 Ιαν, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Το μοιραίο προσπέρασμα και οι βίαιες και μετωπικές συγκρούσεις στο φοβερό τροχαίο στη Λεμεσό

  25/08/2019 08:40
Το μοιραίο προσπέρασμα και οι βίαιες και μετωπικές συγκρούσεις στο φοβερό τροχαίο στη Λεμεσό

Το μοιραίο προσπέρασμα και οι βίαιες και μετωπικές συγκρούσεις στο φοβερό τροχαίο στη Λεμεσό

  25/08/2019 08:40
Φως ως προς τις συνθήκες που οδήγησαν στο φοβερό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε χθες βράδυ στη Λεμεσό, και το οποίο είχε ως αποτέλεσμα ένα νεκρό και πέντε τραυματίες εκ των οποίων οι δύο σοβαρά, έριξαν οι εξετάσεις της Αστυνομίας στη σκηνή.
 
Συγκεκριμένα, το τροχαίο δυστύχημα συνέβη γύρω στις 8.45 χθες βράδυ στον κύριο δρόμο Καντού – Σουνίου, όταν ένα όχημα προσπάθησε να προσπεράσει, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με διερχόμενο αυτοκίνητο. Στη συνέχεια, στη σύγκρουση ενεπλάκησαν άλλα τρία οχήματα.
Από τη σύγκρουση, το πρώτο αυτοκίνητο περιστράφηκε και ακινητοποιήθηκε στο δρόμο, το δεύτερο ακινητοποιήθηκε σε χαντάκι βάθους ενός περίπου μέτρου, αφού προηγουμένως ανατράπηκε, ενώ τα αυτοκίνητα τρία και τέσσερα ακινητοποιήθηκαν στο παγκέτο του δρόμου.
 
Επίσης, πέμπτο διερχόμενο αυτοκίνητο, συγκρούστηκε με ένα εκ των πιο πάνω οχημάτων, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί επίσης στον δρόμο.
 
Από τις βίαιες συγκρούσεις, ο 75χρονος Σάββας Χαραλάμπους τραυματίστηκε θανάσιμα και  μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.
Επίσης, από το δυστύχημα τραυματίστηκαν σοβαρά δύο οδηγοί, ηλικίας 49 και 43 ετών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκαν σε χειρουργικές επεμβάσεις, ενώ τρία άλλα πρόσωπα, τραυματίστηκαν ελαφρά. Ανάμεσα στους τραυματίες είναι και ο Δημοτικός Σύμβουλος του ΔΗΣΥ Άριστος Αριστείδου.
 
Τόσο, ο 75χρονος, όσο και οι δύο σοβαρά τραυματίες, εγκλωβίστηκαν στα οχήματά τους και χρειάστηκε η επέμβαση μελών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό τους.
 
Τα τέσσερα πιο πάνω οχήματα καταστράφηκαν ολοσχερώς, ενώ το πέμπτο υπέστη ελαφρές ζημιές. Λόγω του δυστυχήματος, ο δρόμος Καντού - Σουνίου, είναι κλειστός για την τροχαία κίνηση.
Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας