Ένας νεκρός και δύο σοβαρά τραυματίες ο θλιβερός απολογισμός του φοβερού τροχαίου στη Λεμεσό

Σε άλλη μια τραγωδία εξελίχθηκε το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Λεμεσό.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Το μοιραίο προσπέρασμα και οι βίαιες και μετωπικές συγκρούσεις στο φοβερό τροχαίο στη Λεμεσό
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, o 75χρονος Σάββας Χαραλάμπους από το Άρσος, είναι το νέο θύμα της ασφάλτου, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, έπειτα από το τροχαίο, όπου δυστυχώς οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Το νέο θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε στο δρόμο Καντού προς Σουνί, όταν ένα όχημα προσπάθησε να προσπεράσει, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με διερχόμενο αυτοκίνητο. Στη συνέχεια, στη σύγκρουση ενεπλάκησαν άλλα τρία οχήματα.
Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία, καθώς επίσης και μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, για τον απεγκλωβισμό ατόμων, τα οποία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ασθενοφόρα. 

Εκτός από τον 75χρονο, που άφησε την τελευταία του πνοή, τραυματίστηκαν σοβαρά άλλα δύο πρόσωπα τα οποία μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο όπου υποβλήθηκαν σε χερουργικές επεμβάσεις, ενώ τρία άλλα πρόσωπα, τραυματίστηκαν ελαφρά.Ανάμεσα στους τραυματίες και ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Άριστος Αριστείδου.
Σε δηλώσεις του ο αξιωματικός δυστυχημάτων της Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Καφάς, ανέφερε ότι «στο δυστύχημα εμπλέκονται συνολικά πέντε οχήματα, εκ των οποίων ο ένας οδηγός ηλικίας 74 ετών, τραυματίστηκε θανάσιμα. Έχουμε άλλους δύο σοβαρά τραυματίες και άλλα τρία πρόσωπα που μεταφέρθηκαν με ελαφρούς τραυματισμούς στο νοσοκομείο Λεμεσού και εξετάζονται όλοι».

Όπως επισήμανε ο κ. Καφάς, η Αστυνομία βρίσκεται στο αρχικό στάδιο των εξετάσεων για να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε το δυστύχημα, ενώ «εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα και όλοι οι παράγοντες που θα μπορούσαν να συμβάλουν στην πρόκληση του δυστυχήματος».

Παράλληλα ο Αιμίλιος Καφάς έστειλε μήνυμα σε όλους τους οδηγούς, υποδεικνύοντας πως «όλοι έχουμε την υποχρέωση φεύγοντας από το σπίτι να επιστρέφουμε πίσω ακέραιοι στην οικογένεια μας, για να χαιρόμαστε την οικογένεια μας και να μας χαίρονται κι εκείνοι. Δυστυχώς οι ενέργειες ορισμένων δεν προσβλέπουν σε αυτόν τον στόχο και το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε είναι να τηρούν τους νόμους και κανονισμούς. Η υπερβολική ταχύτητα δεν αποσκοπεί πουθενά. Απλώς κερδίζεις ένας μικρό χρονικό διάστημα χωρίς να κερδίζεις στη ζωή. Και ζητούμε την πειθαρχία του κάθε οδηγού στους νόμους και κανονισμούς που διέπονται από αυτό το κράτος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Και δεύτερος νεκρός μέσα σε λίγη ώρα... Έσβησε νεαρός μοτοσικλετιστής στα Λατσιά

Τα τέσσερα οχήματα καταστράφηκαν ολοσχερώς, ενώ το πέμπτο υπέστη ελαφρές ζημιές. Λόγω του δυστυχήματος, ο δρόμος Καντού - Σουνίου, παρέμεινε κλειστός για την τροχαία κίνηση, μέχρι τις δέκα το πρωί της Κυριακής.

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.
 

Δειτε Επισης

Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για τις πλαστές άδειες οδήγησης αλλά και διαμονής στην ΚΔ
Ανοικτή επιστολή από τη μητέρα της αδικοχαμένης Μαριλένας-«Έκλαψα περισσότερο από κάθε άλλη μέρα για την κόρη μου»
Στις 18 Απριλίου απαντά η 47χρονη σε κατηγορίες για κλοπές μέσω καρτών paysafe
Συνελήφθη 16χρονος που οδηγούσε κλοπιμαία μοτοσικλέτα υπό την επήρεια ναρκωτικών
Καταζητείται ο 55χρονος Θεόδωρου Θεοδώρου-Δεν παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο (pic)
Ζήτησε πόρισμα με «ανοιχτή αιτία» για Θανάση η Εισαγγελία, δολοφονία πέραν πάσης λογικής αμφιβολίας έδειξε η οικογένεια
Στροφή Εισαγγελίας στο Εφετείο για 82χρονο παππού-Δεν φέρει ένσταση στο αίτημα για ποινή με αναστολή
Ποινή δύο ετών στον 25χρονο για τον χαμό της 19χρονης Μαριλένα-Ξέσπασε η μητέρα της αδικοχαμένης
Ούτε αυτή την εβδομάδα αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής οι μοναχοί