Aφαιρέθηκε η σφαίρα από τον Γιώτη, κλειδί στην εξιχνίαση το κίνητρο

Επιτυχής ήταν η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε χθες βράδυ, ο Παναγιώτης Παναγιώτου, άλλως Γιώτης, θύμα της απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε βράδυ της Τετάρτης, έξω από την ταβέρνα του στον Ύψωνα.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι ιατροί που παρακολουθούσαν την κατάσταση της υγείας του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, έκριναν ότι ο 48χρονος ήταν σε θέση να υποβληθεί σε επέμβαση για αφαίρεση της σφαίρας που δέχθηκε στην σπονδυλική στήλη.
 
Αφότου η σφαίρα αφαιρέθηκε, το θύμα μεταφέρθηκε διασωληνωμένο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με την κατάσταση της υγείας του να θεωρείται κρίσιμη.
 
Εξάλλου, από την ιατροδικαστική εξέταση που είχε υποβληθεί χθες, από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα, διαπιστώθηκε ότι ο 48χρονος υπέστη κάκωση οσφυϊκής σπονδυλικής στήλης, που έχει ως αποτέλεσμα τον κίνδυνο να παραμείνει παραπληγικός.
 
Την ίδια ώρα σε προφορική κατάθεση που έδωσε στους ανακριτές της υπόθεσης ο 48χρονος, ανέφερε ότι δεν υποψιάζεται οποιοδήποτε πρόσωπο, υποδεικνύοντας ότι δεν έχει διαφορές με κανένα.
 
Ξεψαχνίζουν κλειστά κυκλώματα
 
Οι Αρχές από την πλευρά τους, μετά την κατάθεση του 48χρονου, βρίσκονται στο σκοτάδι, τόσο για τους δράστες της απόπειρας φόνου, όσο και για το κίνητρο τους και έτσι έχουν στρέψει τις έρευνες τους προς πάσα κατεύθυνση, ενώ από τα γραφεία του ΤΑΕ, για κατάθεση, περνούν διάφορα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και αυτόπτες μάρτυρες.
 
Οι ανακριτές αξιολογούν κάθε πληροφορία που έρχεται ενώπιον τους, ενώ παράλληλα ξεψαχνίζουν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, σε μια προσπάθεια να εξασφαλιστούν περαιτέρω στοιχεία που θα συνδράμουν στην εξιχνίαση της απόπειρας φόνου.
 
Υπενθυμίζεται ότι οι δράστες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και έφεραν κράνη, πυροβόλησαν μία φορά εξ' επαφής τον 48χρονο, την ώρα που βρισκόταν έξω από την ταβέρνα του και μιλούσε στο τηλέφωνο, ενώ επιχειρήθηκε να του ρίξουν και δεύτερη φορά, ωστόσο το όπλο υπέστη εμπλοκή.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να ανήκει σε μετανάστη το πτώμα-«Υπάρχει υπόνοια ότι πρόκειται για γυναίκα»
Προσπάθησε να επηρεάσει μάρτυρα για να καταθέσει υπέρ του φίλου της και συνελήφθη
Συνελήφθη 66χρονος για κλοπή μοτοσικλέτας στην Πάφο
Συνελήφθησαν δεκατρία πρόσωπα που εργάζονταν παράνομα
Οι ένοπλες δυνάμεις της Ονδούρας προχώρησαν στην κατάσχεση άνω των 2,8 τόνων κοκαΐνης (pics)
Συνελήφθησαν σωφρονιστικοί υπάλληλοι στην Ιταλία για επιθέσεις σε βάρος ανηλίκων εγκλείστων
Πτώμα σε αποσύνθεση εντοπίστηκε σε βραχώδη περιοχή στη Σωτήρα
Παγιδευμένος στη διογκούμενη θεσμική κρίση ο Πρόεδρος-O αντίκτυπος και το ντόμινο από τη πιθανή προσφυγή
Ενώπιον της Βουλής πρόταση νόμου για ποινές σε ακτιβιστές που κυνηγούν τους... κυνηγούς
Στο εδώλιο για κλοπή 77 ευρώ από παγκάρι, υποστήριξε πως τα είχα ανάγκη-«Να μου κοπούν τα χέρια αν το ξανά κάνω»