H πισώπλατη σφαίρα, η εμπλοκή του όπλου και το τηλεφώνημα πριν το χτύπημα

Εντατικές είναι οι έρευνες των Αρχών, για τον εντοπισμό των δραστών της απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε χθες βράδυ στον Ύψωνα και συγκεκριμένα έξω από ταβέρνα, εναντίον 48χρονου Ε/κ.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Πώς έδρασαν οι δράστες της απόπειρας φόνου στον Ύψωνα-Σε σοβαρή κατάσταση το θύμα

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι έρευνες επικεντρώνονται στον εντοπισμό των δραστών, οι οποίοι επέβαιναν σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, φορώντας κράνη, με τον ένα εκ των δύο να είναι αυτός που πυροβόλησε και τραυμάτισε στην πλάτη το θύμα.
 
Παράλληλα, η Αστυνομία για να λύσει το γρίφο γύρω από την απόπειρα φόνου, αναμένεται να λάβει κατάθεση από τον 48χρονο, όταν αυτός είναι σε θέση να το πράξει, αφού μετά τον τραυματισμό του μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και ακολούθως σε ιδιωτική κλινική, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.
 
Το πρωί, ο 48χρονος μεταφέρθηκε ξανά στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου κρατείται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με την κατάσταση της υγείας του να είναι σοβαρή, αλλά εκτός κινδύνου.
 
Ξεσκονίζουν το κινητό τηλέφωνο του θύματος
 
Την ίδια ώρα, οι Αρχές έχουν ενώπιον τους μαρτυρίες, oι οποίες αναφέρουν ότι ο 48χρονος κατά τη διάρκεια της διάπραξης της απόπειρας φόνου, βρισκόταν εκτός του υποστατικού του και μιλούσε στο κινητό του τηλέφωνο, κάτι που ενδεχομένως να έχει τη δική του σημασία στην υπόθεση, αφού πιθανόν οι δράστες να του έστησαν καρτέρι θανάτου.
 
Όπως ανέφερε εξάλλου ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Γιάννης Σωτηριάδης, μετά τον πρώτο πυροβολισμό, ο δράστης επιχείρησε να πυροβολήσει ξανά το θύμα, ωστόσο το όπλο του έπαθε εμπλοκή και τότε οι επιβαίνοντες της μοτοσικλέτας εγκατέλειψαν τη σκηνή.
 
Ως εκ τούτου, η Αστυνομία διερευνά το κατά πόσον η απόπειρα φόνου ήταν οργανωμένο σχέδιο δολοφονίας ή εκφοβισμός του 48χρονου θύματος, γεγονός που παραμένει μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστο.
 
Οι Αρχές, αναμένεται επίσης να ζητήσουν και να λάβουν κλειστά κυκλώματα από την περιοχή, έτσι ώστε να διαφανεί ο ακριβής τρόπος δράσης των επίδοξων δολοφόνων του 48χρονου.
 
Επίσης από το ΤΑΕ Λεμεσού, αναμένεται να περάσουν αρκετά πρόσωπα που ήταν παρόντα στη σκηνή και τα οποία θα δώσουν κατάθεση για όσα είδαν κατά την απόπειρα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Aνέκοψαν για έλεγχο 22χρονο στον Άγιο Δομέτιο και βρήκαν στην κατοχή του κοκαΐνη-Χειροπέδες και σε 62χρονο
Τους τσάκωσαν με κάνναβη και χιλιάδες ευρώ στην κατοχή τους-Χειροπέδες σε τέσσερις για εμπορία ναρκωτικών
Έλαβαν κλήση οι μοναχοί και παρουσιάζονται ενώπιον της Εκκλησιαστικής Ανακριτικής Επιτροπής
Στάθηκε στη σύναξη για φαγητό μετά την ενέδρα στο «Δημητρούι» το Εφετείο-Το σκεπτικό της απόφασης
Αποκαλάμες, μπάλες σανού και ξηρά χόρτα κάηκαν από πυρκαγιά στην Τερσεφάνου
Στο Κακουργιοδικείο οδηγούνται τρία πρόσωπα για εμπρησμό δύο οχημάτων στην Τσάδα
Νεκρός 79χρονος Ελληνοκύπριος στο τροχαίο που σημειώθηκε στα κατεχόμενα
Σοβαρό τροχαίο στα κατεχόμενα-Ελληνοκύπριοι συγκρούστηκαν με τουριστικό λεωφορείο
Καταγγέλθηκε 11 φορές για λαθροθηρία και αναζητείται ξανά-Άρπαξε το όπλο και έτρεχε στα κατεχόμενα
Υπ. Οικονομικών: Συνεχίζονται οι προσπάθειες κατά παράνομης χρηματοδότησης