Ένα μικρό άσπρο φέρετρο, μια μεγάλη συγγνώμη... Καλό ταξίδι μικρή Σιέρρα (pics)

Σε βαθύ κλίμα συγκίνησης και απέραντου πένθους,  κηδεύεται η εξάχρονη Σιέρρα Γκράζε Σεουκάλιουκ, το μικρότερο θύμα του 35χρονου κατά συρροή δολοφόνου Νίκου Μεταξά, ένα χρόνο και τρεις μήνες μετά το θάνατο της.
Ο πόνος και η οδύνη του πατέρα της εξάχρονης, όπως επίσης των συγγενών και φίλων της οικογένειας είναι δυσβάσταχτα, για τον άδικο χαμό ενός παιδιού που δεν πρόλαβε να χαρεί τη ζωή.
Το κοριτσάκι σκοτώθηκε εν ψυχρώ από τα χέρια ενός δολοφόνου, που αφέθηκε από τις Αρχές να διαπράττει ανενόχλητος δολοφονίες για δύο ολόκληρα χρόνια.
Ήρθε λοιπόν η στιγμή, αντικρίζοντας το φέρετρο ενός κοριτσιού, να κοιταχτούμε όλοι στον καθρέφτη και να ζητήσουμε ταπεινά συγγνώμη. Κοινωνία, Αρχές και Πολιτεία...
Να ζητήσουμε συγγνώμη από όλες τις οικογένειες αυτών των ανθρώπων, που δεν αποτρέψαμε νωρίτερα τη δράση του κατά συρροή δολοφόνου. Γιατί αν λειτουργούσαμε όλοι με πιο σωστό τρόπο, ίσως σήμερα να ζούσαν όλες ή τουλάχιστον σχεδόν όλες...
Στην κηδεία παρευρέθηκαν εκ μέρους της Αστυνομίας ο Αστυνομικός Διευθυντής Λευκωσίας Γιαννάκης Χαραλάμπους , ενώ από πλευράς της πολιτείας ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου και η βουλευτής του ΑΚΕΛ Σκεύη Κουκουμά.
Παρόντες στην κηδεία ο Διευθυντής της Πυροσβσεστικής Μάρκος Τράγκολας καθώς επίσης και τα μέλη της Brasal, μεταξύ των οποίων και ο δύτης Πάμπος Ομήρου που ανέσυρε τη σορό της εξάχρονης.
Άνοιξε τον κύκλο η μάνα... τον έκλεισε η κόρη
 
Η εξάχρονη είχε εξαφανιστεί στις τέσσρις Μαϊου 2018, μαζί με την μητέρα της Μαρί Ρόους, αφότου ο Μεταξάς τις παρέλαβε από την οικία που διέμεναν στη Λάρνακα.
Ο εντοπισμός της σορού της Μαρί Ρόους στις 14 Απρίλιου, άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου για να αποκαλυφθεί η δράση του πρώτου κατά συρροή δολοφόνου στα χρονικά της Δημοκρατίας, ενώ ο εντοπισμός της σορού της εξάχρονης Σιέρρα, στις 12 Ιουνίου, ολοκλήρωσε τις έρευνες και έβαλε τέλος στη φρίκη που σκόρπισε ο Μεταξάς.
Η μικρή Σιέρρα κηδεύεται αυτή την ώρα, δημοσία δαπάνη, από τον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Αποστόλου Ανδρέα και παντών των εν Ρωσία διαλαμψάντων Αγίων Επισκοπειού.
Η εξόδιος ακολουθία τελείται χοροστατούντος του Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής Ησαΐα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

BINTEO: Πήγε για κούρεμα και τον πήρε ο ύπνος-Η απόφαση του κουρέα που έγινε viral
Το Χάρβαρντ ζητά συγγνώμη και αφαιρεί το δέσιμο βιβλίου-Ήταν φτιαγμένο από... ανθρώπινο δέρμα
Αναμένει υλοποίηση έργων και προειδοποιεί η Συντ. Γονέων Σχολείων του Ύψωνα
Ξεδίπλωσε το πλάνο του για τα πρόστιμα ο Βαφεάδης-Στο τραπέζι η μείωση κατά 50% του εξώδικου υπό προϋποθέσεις
Στις 18 Απριλίου απαντά η 47χρονη σε κατηγορίες για κλοπές μέσω καρτών paysafe
Δείχνει παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων λόγω της διχοτόμησης η έκθεση των ΗΕ-Υποδείξεις για τα οδοφράγματα
Μη διενέργεια ελέγχου σε όλες τις περιπτώσεις εσόδων της ΓΔ Ανάπτυξης διαπιστώνει η Ελεγκτική
Ο πρώην μεγιστάνας των κρυπτονομισμάτων Σαμ Μπάνκμαν-Φριντ καταδικάστηκε σε 25 χρόνια φυλάκισης
«Δεν έδωσε άδεια Ευρωπαϊκός οργανισμός για ηλεκτρική διασύνδεση Τουρκίας-ψευδοκράτους»
Κακοκαιρία στην Ισπανία-Νεκροί δύο άνθρωποι που παρασύρθηκαν από τα κύματα