«Σε περιμένει μια θέση στην γειτονιά των αγγέλων…»-Αποχαιρετούν τον άτυχο Ανδρέα οι συνάδελφοι του

Δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ακόμα το χαμό του άτυχου Ανδρέα Παναγή, που σκοτώθηκε σε εργατικό ατύχημα την περασμένη Τρίτη στη Λεμεσό, οι φίλοι και συνάδελφοι του.
 
Σε ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η κ. Άντρη Παπαπέτρου αποχαιρετά με αβάστακτο πόνο τον 32χρονο Ανδρέα, τον οποίο περιγράφει ως σπάνιο άνθρωπο, ο οποίος ήταν αξιαγάπητος σε όλους .  
 
«Είχες απέραντη καλοσύνη, σπάνια ευγένεια και μια μεγάλη αγκαλιά για τους ανθρώπους. Δούλευες πάντα σεμνά προσφέροντας ότι περισσότερο μπορούσες με ειλικρίνεια και συνέπεια. Ήσουν για μας ο πολύτιμος, ο ανεκτίμητος φίλος. Η καλλιέργεια, η ευγένεια, το επαγγελματικό σου ήθος, η καλοσύνη σου, η σωστή κρίση σου και το χιούμορ σου ήταν βάλσαμο στην ψυχή μας...»
 
Αυτούσια η ανάρτηση:
Αγαπητέ Συνάδελφε, φιλέ και αδερφέ,
 
Είναι αβάστακτος ο πόνος και η στεναχώρια που πρέπει να πούμε το τελευταίο αντίο. Γιατί φεύγεις νέος κι είχες δυνατότητες να κάνεις και να προσφέρεις πολλά ακόμη στη κοινωνία και στην οικογένεια σου. Ήσουν αξιαγάπητος απ' ολους, ανεξαιρέτως δεν είχες εχθρούς αλλά μόνο φίλους.
 
Ακέραιος με αγνότητα και περιέργεια μικρού παιδιού με αγάπη για όλους.
 
Δεν μας εξέφραζες ευκολά τι σε στεναχωρούσε. Είχες απέραντη καλοσύνη, σπάνια ευγένεια και μια μεγάλη αγκαλιά για τους ανθρώπους.
 
Δούλευες πάντα σεμνά προσφέροντας ότι περισσότερο μπορούσες με ειλικρίνεια και συνέπεια. Ήσουν για μας ο πολύτιμος, ο ανεκτίμητος φίλος. Η καλλιέργεια, η ευγένεια, το επαγγελματικό σου ήθος, η καλοσύνη σου, η σωστή κρίση σου και το χιούμορ σου ήταν βάλσαμο στην ψυχή μας.
 
Λογάριαζες την γνώμη του αλλού και σεβόσουν την παρουσία του. Η αφοσίωση σου στην οικογένεια σου και στους φίλους σου ήταν απεριόριστη.
 
Καλό ταξίδι Ανδρέα μου, θα έχεις πάντα μια θέση στη καρδιά μας αγαπημένε μας Συνάδελφε. Μπορεί να έφυγες με χεριά λερωμένα στο μεροκάματο σου για την ασφάλεια των άλλων, έφυγες όμως με καθαρή καρδιά.
 
Ο θεός να αναπαύσει τη ψυχή σου και να δώσει δύναμη και κουράγιο στον πατερά, στη μητέρα, στη σύζυγο, στις 2 αδερφούλες σου για να μεγαλώσουν αυτά τα δυο υπέροχα αγγελούδια σου.
 
Να πας στο καλό Αντρέα μας. Εμείς οι συνάδελφοι σου θα το 'χουμε καμάρι και τιμή μας που ήσουν αναμεταξύ μας.. Σε περιμένει μια θέση στη Γειτονιά των Αγγέλων. Όλοι θα σε θυμόμαστε, Αναπαύσου εν Ειρήνη...
 
Φρικτό ατύχημα
Υπενθυμίζεται ότι το εργατικό ατύχημα, σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, όταν ανυψωτικό μηχάνημα καταπλάκωσε τον 32χρονο, την ώρα που προσπαθούσε να επιδιορθώσει φορτηγό όχημα.
 
Αμέσως στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για απεγκλωβισμό του νεαρού, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Ωστόσο, οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του άτυχου Παναγή, ο οποίος έμελλε να αφήσει την τελευταία του πνοή στο μεροκάματο.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

«Τιμούμε αυτούς που έμειναν στις επάλξεις και θυσιάστηκαν για να περισώσουν την εθνική αξιοπρέπεια»
Ποινή φυλάκισης δύο ετών σε 29χρονο για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών
Αυτό είναι το ψηφοδέλτιο των Ευρωεκλογών-Το μέγεθος, το χρώμα και η σειρά των υποψηφίων (pics)
Αναβλήθηκε η διαδικασία της εξέτασης για ακύρωση δέσμευσης περιουσίας των μοναχών
Απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία το αίτημα για αναστολή ποινής στον 82χρονο-Διαφώνησε ο πρόεδρος του Εφετείου
Ένοχος ο αστυνομικός για το θάνατο του 22χρονου Ιάσονα-Του επιβλήθηκε ποινή τριών ετών
Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή-Η ώρα της τελικής σύγκρουσης, έρχονται στο προσκήνιο υποθέσεις
Καταχωρείται στις 12 το μεσημέρι η αίτηση για παύση Οδυσσέα-Θέλει να δικαστεί η ουσία η πλευρά του Ελεγκτή
Στήριξη Οικολόγων σε Γενικό Ελεγκτή-«Τα κόμματα κάνουν συνειδητά πλάτες στο βαθύ κράτος»
Δύσκολη εξίσωση η απόδειξη ανάρμοστης συμπεριφοράς-«Δεν ορίζεται από το Σύνταγμα, πολύ ψηλός ο πήχης»