Kρατούμενος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και προσπάθησε να αποδράσει

Απόπειρα απόδρασης διέπραξε χθες βράδυ νεαρός κρατούμενος, ο οποίος είχε μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, λόγω αδιαθεσίας που ένιωσε.

Σύμφωνα με την Αστυνομία μεταξύ 20:30-21:00, πρόσωπο που τελεί υπό κράτηση για υπόθεση απαίτησης χρημάτων με απειλές με σκοπό την κλοπή μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πάφου από διμελές περίπολο της Αστυνομίας, αφού δήλωσε ότι ένιωθε αδιαθεσία. 

Αφού εξετάστηκε από τον επί καθήκοντι ιατρό, στην προσπάθεια τους οι αστυνομικοί να τον μεταφέρουν στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό Πάφου, ο 24χρονος έσπρωξε τον έναν και των δύο και τράπηκε σε φυγή. Ακολούθως ρίφθηκαν δύο πυροβολισμοί στον αέρα για εκφοβισμό και νεαρός επανασυνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, 31χρονη στην Πάφο κατήγγειλε τη Δευτέρα ότι ο πρώην φίλος της, 24 ετών,  επίσης από Πάφο την απείλησε για να του δώσει 3000 ευρώ. Σύμφωνα με την καταγγελία της παραπονούμενης , παλαιότερα ο νεαρός της είχε προκαλέσει ζημιά στο αυτοκίνητο της και την είχε αποζημιώσει με το ποσό των 3 χιλιάδων ευρώ.

Εναντίον του 24χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και συνελήφθη χθες μεσημέρι από μέλη της ομάδας «Ζ» και τέθηκε υπό κράτηση. 

Οι εξετάσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Συγκινητική εικόνα με τη διάσωση ηλικιωμένου που περικυκλώθηκε από τις φλόγες-«Ο παππούς που έγινε παππούς μας…»
Δήμος Αμοργού για τη συμπλοκή στο πανηγύρι: Τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν θέση στον πολιτισμό του νησιού
Καταγράφηκαν ζημιές σε 15 κοινότητες-Ξεπέρασαν τις 200 οι κατοικίες, πάνω από 100 οχήματα
Προκλητικός ο δολοφόνος της Κυριακής Γρίβα στην απολογία του-«Μακάρι να ήμουν εγώ στη θέση της»
ΒΙΝΤΕΟ: Τρόμος σε αγορά τροφίμων στην Μπανγκόκ-Ένοπλος άνοιξε πυρ και σκότωσε πέντε ανθρώπους
Κατέκαψε το 1,3% του νησιού η φονική πυρκαγιά-«Οι κοινότητες χρειάζονται δεκαετίες για να ανακάμψουν»
Απομένουν πέντε μάρτυρες για την υπόθεση Γιαννάκη-Πίεση και στις δύο πλευρές για ολοκλήρωση τη διαδικασίας
Καταγγέλλει έλλειψη οργάνωσης ο κοινοτάρχης Βουνίου-«Καιγόμασταν και η Πυροσβεστική δεν είχε νερό»
Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης του Αϊκούτ για λόγους υγείας
Έως και 20 εκατομμύρια το κόστος από τη φονική πυρκαγιά στη Λεμεσό