Εκτεταμένες ζημιές από πυρκαγιά σε οικία στην Πάφο-Ξεκίνησε από κάλαθο στο μπάνιο

Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής σε οικία στο χωριό Αρμίνου της Πάφου, με αποτέλεσμα να σημειωθούν εκτεταμένες ζημιές.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, στις 14.44 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ισόγειο κατοικία στο χωριό Αρμίνου στην Πάφο. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πάφου με δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 15.22.

Η πυρκαγιά ξεκίνησε από κάλαθο στο μπάνιο της οικίας και επεκτάθηκε μέσω της οροφής (καλάμια και ξύλα) στην κουζίνα η οποία επίσης επηρεάστηκε από τους καπνούς και τα θερμά αέρια. Από την πυρκαγιά το δωμάτιο του μπάνιου υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Για την κατάσβεση χρησιμοποιήθηκαν αυλοί τυλιχτήρα και αναπνευστικές συσκευές.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς βοήθησαν κάτοικοι του χωριού και ο κοινοτάρχης με κινητή μονάδα πυρόσβεσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Καταστράφηκαν 400 πάσσαλοι της ΑΗΚ από την πυρκαγιά-Εγκαταστάθηκαν γεννήτριες σε επτά κοινότητες
Ζημιές σε 191 κατοικίες, κάηκαν 120 οχήματα-Συνεχίζεται η καταγραφή ζημιών στην ορεινή Λεμεσό (pics)
Τρεις άμαχοι νεκροί σε επιθέσεις της Ρωσίας στην Ουκρανία
Πάνω από 20 νεκροί σε επιθέσεις του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας
LIVE: Περιπολίες της Αστυνομίας μετά από καταγγελίες για κλοπές σε σπίτια που έχουν υποστεί ζημιές
Η φωτιά που έσβησε την ελπίδα και οι δηλώσεις Χαρτσιώτη-Παναγιώτου που «αναζωπύρωσαν» τις αντιδράσεις
Ο τρόπος λειτουργίας του RescEU, η ανάγκη στήριξης της Κύπρου και το αίτημα των ευρωβουλευτών
Στάχτη οι ευθύνες, ούτε λόγος για λανθασμένους χειρισμούς-Προσμέτρησαν οι δύο θάνατοι στην επιτυχία, ζητήθηκαν ευχαριστίες
Εβδομήντα συνολικά περιστατικά χρειάστηκαν περίθαλψη λόγω της πυρκαγιάς-Μεταφέρθηκαν 16 στο νοσοκομείο
Μετά το σάλο και τις σφοδρές επικρίσεις ανακαλεί το «ατυχές περιστατικό» ο Χαρτσιώτης για τα θύματα-«Ένα τραγικό γεγονός»