Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια πίσω από το απανθρακωμένο πτώμα στη Λάρνακα

Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια σε σχέση με το απανθρακωμένο πτώμα που εντοπίστηκε χθες βράδυ σε ανοικτό χώρο στο χωριό Κιβισίλι στην επαρχία Λάρνακας.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία από την αυτοψία που διενεργήθηκε χθες βράδυ στη σκηνή από τους ιατροδικαστές Σοφοκλή Σοφοκλέους και Νικόλα Χαραλάμπους, καθώς και άλλες ενδείξεις που εντοπίστηκαν, αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια.
Υπενθυμίζεται ότι σε δηλώσεις του στη σκηνή ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, Χαράλαμπος Ζαχαρίου, ανέφερε ότι λίγο μετά τις έξι χθες το απόγευμα «η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε σε πυρκαγιά σε ανοικτό χώρο στο έδαφος Κιτίου, και κατά την κατάσβεση μπάλας σανού εντοπίστηκε απανθρακωμένο πτώμα ανδρός. Είμαστε ακόμα στα αρχικά στάδια διερεύνησης της υπόθεσης, στη σκηνή γίνεται αυτοψία από τους ιατροδικαστές και την Αστυνομία, και είναι πρόωρα να λεχθεί οτιδήποτε αυτή τη στιγμή» είπε.
 
Πρόσθεσε ότι «το μόνο που μπορώ να επιβεβαιώσω είναι ότι το πτώμα εντοπίστηκε κάτω από ύποπτες συνθήκες».
Ερωτηθείς κατά πόσον υπάρχουν ενδείξεις που να υποδεικνύουν ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, ο κ. Ζαχαρίου απάντησε πως «σ` αυτό το στάδιο δεν μπορούμε να αποκλείσουμε οτιδήποτε και όλα τα ενδεχόμενα διερευνώνται».
 
Σημειώνεται ότι πολίτης είχε ενημερώσει την Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά στην περιοχή και όταν κατέβηκε από το αυτοκίνητό του είδε το απανθρακωμένο πτώμα και ειδοποίησε την Αστυνομία.
Στη σκηνή έσπευσαν μέλη του ΤΑΕ Αρχηγείου και του ΤΑΕ Λάρνακας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Λάρνακας και μέλη διαφόρων Υπηρεσιών της Δύναμης.

Η σκηνή αποκλείστηκε σε μεγάλη απόσταση ενώ η απανθρακωμένη σορός μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου σήμερα αναμένεται να γίνει η νενομισμένη νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου του άγνωστου άνδρα.

Πηγή:ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018-«Δεν αυτοκτόνησε, τον δολοφόνησαν»
Ξάφριζε δωμάτια του ξενοδοχείου που εργαζόταν-Χειροπέδες σε 30χρονο, επιτέθηκε σε αστυνομικούς
Το προεκλογικό προφίλ του ΔΗΣΥ-Η μεσαία τάξη, η ευρωπαϊκή ταυτότητα και η «υπεύθυνη αντιπολίτευση»
Όταν οι φιλίες και οι συγγένειες συναντούν τα high politics
Ένορκες δηλώσεις πολιτών για τις €807.000 στον μονάχο-Ολοκληρώθηκαν δύο από τις διερευνώμενες υποθέσεις
Ενισχυτικά μαθήματα εκμάθησης Ελληνικών χρειάζονται 1100 παιδιά στην εκπαίδευση
Αρχές του 2025 η ψηφιοποίηση των αιτήσεων φοιτητικής μέριμνας-Το χρονοδιάγραμμα του ΥΠΟΙΚ
Γυναίκα φυλακίστηκε επειδή τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση περισσότερες από 2.000 φορές
Τέσσερις οι νεκροί από την πλημμύρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα-Επιμένουν τα προβλήματα στο Ντουμπάι
BINTEO: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο του Τραμπ