Τετάρτη 26 Φεβ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Ξεσκονίζουν τις λίστες με τα ελλείποντα πρόσωπα για το απανθρακωμένο πτώμα στη Λάρνακα

  09/06/2019 21:28
Ξεσκονίζουν τις λίστες με τα ελλείποντα πρόσωπα για το απανθρακωμένο πτώμα στη Λάρνακα

Ξεσκονίζουν τις λίστες με τα ελλείποντα πρόσωπα για το απανθρακωμένο πτώμα στη Λάρνακα

  09/06/2019 21:28

Ύποπτες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε το απανθρακωμένο πτώμα του άνδρα που ανευρέθηκε σε χωράφι που βρίσκεται στη περιοχή Σοφτάδες του χωριού Κιβισίλι, σε απόσταση 200 μέτρων από τη θάλασσα, με την Αστυνομία ωστόσο να αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, συμπεριλαμβανομένης και της εγκληματικής ενέργειας.  

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις επτά το απόγευμα, όταν πολίτης αντιλήφθηκε φωτιά σε μπάλα σανού, ο οποίος κάλεσε αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Όταν ο πολίτης κατέβηκε από το αυτοκίνητό του για να διαπιστώσει από κοντά την έκταση της φωτιάς, αντιλήφθηκε ότι στην μπάλα σανού υπήρχε ένα ανθρώπινο πτώμα που ήταν δεμένο.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΕΚΤΑΚΤΟ: Απανθρακωμένο πτώμα σε καμένη μπάλα σανού-Σε συναγερμό οι Αρχές

Αμέσως στο σημείο κλήθηκαν μέλη της ΕΜΑΚ, όπου αφού κατέσβησαν την φωτιά, η οποία ήταν μόνο στη μπάλα σανού και όχι στο υπόλοιπο χωράφι, εντόπισαν το απανθρακωμένο πτώμα.

Στο σημείο κλήθηκαν μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάμπος Ζαχαρίου και ο Αστυνομικός Διευθυντής Λάρνακας, όπου μετά από έρευνες διαπίστωσαν ότι η σορός ανήκει σε άνδρα, ο οποίος φαίνεται να  ήταν δεμένος. Το γεγονός αυτό κίνησε τις υποψίες των Αρχών, οι οποίες από την πρώτη στιγμή άφησαν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Γρίφος γύρω από το απανθρακωμένο πτώμα-Μόνο στη μπάλα σανού η φωτιά

 
Ανακριτές χτενίζουν το χωράφι σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν τεκμήρια, ενώ οι έρευνες έχουν επεκταθεί στην ευρύτερη περιοχή, σε μια προσπάθεια να συλλεχθούν στοιχεία που θα ρίξουν φως στην υπόθεση. Αξίζει να αναφερθεί ότι μερικά μέτρα μακριά από τη σορό βρέθηκε ένας αναπτήρας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Δεμένη η σορός του άντρα που βρέθηκε απανθρακωμένη-Φωτογραφίες από την σκηνή

Στη σκηνή για αυτοψία κλήθηκαν οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Σοφοκλής Σοφοκλέους.

Σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λάρνακας, Πάμπος Ζαχαρίου, ανέφερε ότι οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται στα αρχικά στάδια και ότι όλα τα ενδεχόμενα διερευνούνται.

Επιβεβαίωσε παράλληλα ότι πρόκειται για σορό άντρα, ο οποίος όπως ανέφερε, «βρέθηκε κάτω από ύποπτες συνθήκες».  

Κληθείς να αναφέρει κατά πόσον οι ιατροδικαστές που κλήθηκαν στη σκηνή κατέληξαν σε κάποιο συμπέρασμα, είπε πως «οι ιατροδικαστές μαζί με την Αστυνομία προβαίνουν σε αυτοψία».
 
Σε ερώτηση κατά πόσον το πτώμα που εντοπίστηκε ήταν δεμένο, ο κ. Ζαχαρίου απάντησε πως δεν μπορεί να δώσει περισσότερες πληροφορίες και σημείωσε πως η ανθρώπινη σορός «βρέθηκε κάτω από πολύ ύποπτες συνθήκες και όλα τα ενδεχόμενα διερευνώνται».
 
Ερωτηθείς κατά πόσον εντοπίστηκε κάποιο συγκεκριμένο μέσο (όχημα) που ενδεχομένως να μετέφερε το πτώμα στο σημείο όπου βρέθηκε, απάντησε πως «σ’ αυτό το στάδιο δεν μπορούμε να πούμε οτιδήποτε περισσότερο πέραν των όσων έχω αναφέρει».

Οι έρευνες του ΤΑΕ Λάρνακας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ στο μικροσκόπιο στων Αρχών βρίσκεται η λίστα με τα ελλείποντα πρόσωπα.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας