Δευτέρα 23 Σεπ, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Ανατράπηκε όχημα στη Λευκωσία-Εγκλωβίστικε στα συντρίμμια ο οδηγός

  22/05/2019 10:08
Ανατράπηκε όχημα στη Λευκωσία-Εγκλωβίστικε στα συντρίμμια ο οδηγός

Ανατράπηκε όχημα στη Λευκωσία-Εγκλωβίστικε στα συντρίμμια ο οδηγός

  22/05/2019 10:08
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε λίγο πριν τα μεσάνυκτα σε τροχαίο ατύχημα παρά τον κυκλικό κόμβο Καλαμών στη Λευκωσία. Η κλήση λήφθηκε στις 23.00 και ανταποκρίθηκε ομάδα και όχημα διάσωσης από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Ακροπόλεως.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, ένα όχημα εισήλθε εντός του κυκλικού κόμβου και ανατράπηκε. Ένα άτομο αποπαγιδεύτηκε από το όχημα και αφού ακινητοποιήθηκε και του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ασθενοφόρων με την χρήση φορείου μεταφέρθηκε στο ασθενοφόρο για μεταφορά του στο Νοσοκομείο.

Επίσης, πυρκαγιά ξέσπασε η ώρα 23.43 σε αυτοκίνητο το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε οικόπεδο απέναντι από το σχολείο του Χωρίου Αγ. Μαρίνα στην Λευκωσία.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Ακροπόλεως με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα  και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 00.26. Η πυρκαγιά περιορίστηκε από γείτονες με την χρήση λάστιχων κήπου. Από την Πυροσβεστική Υπηρεσία έγινε τελική κατάσβεση. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.
 
Εξάλλου, η ώρα 21.43 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε μικρό δίκυκλο μηχανοκίνητο όχημα το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου στην οδό Συμεού στο Στρόβολο. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Ακροπόλεως με 1 πυροσβεστικό όχημα.  

Η πυρκαγιά κατασβέστηκε πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής από Βυτιοφόρο όχημα του Δημαρχείου που περνούσε από το σημείο. Από την Πυροσβεστική Υπηρεσία έγινε τελική κατάσβεση. Τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Πηγή:ΚΥΠΕ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας