Κυριακή 26 Ιαν, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Έρχεται από το εξωτερικό ομάδα για να συμβάλει στις έρευνες για την ανεύρεση των σορών

  20/05/2019 18:48
Έρχεται από το εξωτερικό ομάδα για να συμβάλει στις έρευνες για την ανεύρεση των σορών

Έρχεται από το εξωτερικό ομάδα για να συμβάλει στις έρευνες για την ανεύρεση των σορών

  20/05/2019 18:48
Άκαρπες απέβησαν και σήμερα οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη, στο Μιτσερό για εντοπισμό της τρίτης βαλίτσας, εντός της οποίας πιστεύεται ότι βρίσκεται η σορός ενός ακόμη θύματος του 35χρονου καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου.

Η τρίτη και τελευταία για σήμερα κατάδυση του δύτη στη λίμνη ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα χωρίς οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Οι έρευνες θα επαναρχίσουν αύριο το πρωί.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, θέμα χρόνου είναι η άφιξη ομάδας από το εξωτερικό, με εξιδεικευμένο προσωπικό και τεχνικό εξοπλισμό, η οποία κλήθηκε για να συμβάλει στις έρευνες, προς εντοπισμό, των δύο σορών που αναζητούνται, τόσο στην Κόκκινη Λίμνη, όσο και στη λίμνη του Ξυλιάτου.
 
Στο μεταξύ, ο 35χρονος ύποπτος θα οδηγηθεί εκ νέου αύριο το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για ανανέωση του διατάγματος κράτησής του για άλλες οκτώ ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα οι ανακριτές της υπόθεσης παρακάθισαν σε σύσκεψη στη Νομική Υπηρεσία, κατά τη διάρκεια της οποίας εξετάστηκε η μέχρι σήμερα πορεία των ερευνών και δόθηκαν οδηγίες για τα επόμενα βήματα.  

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι με τη λήξη και του νέου διατάγματος που θα εκδοθεί αύριο, η υπόθεση αναμένεται ότι θα καταχωρηθεί στο δικαστήριο.

Σημειώνεται ότι ο ύποπτος φέρεται να ομολόγησε στους ανακριτές και σε θεληματική κατάθεση που έδωσε στις 25/4/2019 τη διάπραξη επτά συνολικά φόνων με θύματα πέντε αλλοδαπές γυναίκες και δύο παιδιά.

Πρόκειται για τη Mary Rose (Φιλιππίνες) και την ανήλικη κόρη της Sierra – Graze, την Arian Palanas (Φιλιππίνες), τη Maricar Valdez (Φιλιππίνες), την Livia Florentina (Ρουμανία) και την ανήλικη κόρη της Elena Bunea και Khadha Anu (Νεπάλ).  Όλα τα θύματα είχαν καταγγελθεί στην Αστυνομία ως ελλείποντα πρόσωπα εκτός από τη γυναίκα από το Νεπάλ για την οποία είχε γίνει καταγγελία στο γραφείο του λειτουργού μετανάστευσης ότι εγκατέλειψε το χώρο εργασίας της.

Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί πέντε σοροί, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό άλλων δύο θυμάτων στη Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό και στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο.   
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας