Θρήνος για τον άτυχο Ανδρέα... Καταλείπει βρέφος 14 μηνών

Σε βαθύ πένθος βυθίστηκε η οικογένεια και οι φίλοι του 22χρονου μοτοσικλετιστή Ανδρέα Ανδρέου, από το Φρέναρος, ο οποίος έχασε χθες βράδυ τη ζωή του, σε τροχαίο δυστύχημα στην Αγία Νάπα.
 
Ο νεαρός, πατέρας ενός παιδιού μόλις 14 μηνών, σύμφωνα με την Αστυνομία, άφησε την τελευταία του πνοή, μετά από σφοδρή σύγκρουση που είχε με όχημα στον δρόμο Αγίας Νάπας-Κάβο Γκρέκο.
 
Σύγκεκριμένα, γύρω στις οκτώ χθες το βράδυ, φοιτητής ηλικίας 23 ετών από το Πακιστάν, οδηγούσε το αυτοκίνητο του κατά μήκος της Λεωφόρου Κάβο Γκρέκο – Πρωταρά, με κατεύθυνση την Αγία Νάπα, και με συνεπιβάτες άλλα τρία πρόσωπα, όταν σε κάποιο σημείο του δρόμου συγκρούστηκε πλευρικά με τη μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε 22χρονος από το Φρέναρος, που δυστυχώς δεν έφερε προστατευτικό κράνος και κινείτο με κατεύθυνση από τον Πρωταρά προς την Αγία Νάπα.
 
Από τη σύγκρουση η μοτοσικλέτα βγήκε από το δρόμο και αφού έπεσε σε χαντάκι στην  αριστερή πλευρά του δρόμου, ακινητοποιήθηκε.
 
Η μοτοσικλέτα από τη σύγκρουση καταστράφηκε ολοσχερώς, το αυτοκίνητο υπέστη διάφορες ζημιές ενώ κανένας από τους τέσσερις επιβαίνοντες του, από την Ινδία και το Πακιστάν, δεν έπαθε τίποτε. 
 
Ο 22χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και με ασθενοφόρο διακομίσθηκε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του. 
 
Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες της Τροχαίας Αμμοχώστου και στον οδηγό του αυτοκινήτου διενεργήθηκε προκαταρκτικός έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη και νάρκοτεστ που βγήκε αρνητικό.
 
Τα ακριβή αίτια θανάτου του 22χρονου θα εξακριβωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.
 
Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Αμμοχώστου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Αυξημένη τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο λόγω τροχαίου
Ανέκοψαν όχημα για έλεγχο και εντόπισαν 120 κροτίδες-Συνελήφθη 22χρονος
Διευκρινήσεις Δήμου Λεμεσού για την κατάρρευση προέκτασης οροφής κτιρίου
Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας, Κυριάκος Χαραλάμπους
Τέλος στις κακοποιήσεις παιδιών ζητούν από Χαρτσιώτη μαθητές μέσω τέχνης (pics)
Παρατείνεται μέχρι τον Αύγουστο η δίκη του Κενάν Αγιάζ
Δύο καραμπόλες στο ίδιο σημείο στον αυτοκινητόδρομο-Στο νοσοκομείο τέσσερα πρόσωπα
Υπ. Δικαιοσύνης: Στο τελικό στάδιο η πρόσληψη 259 πυροσβεστών
Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα προκάλεσε προβλήματα σε πασσάλους της ΑΗΚ και σε λάστιχα άρδευσης
Δεν σταματούν οι βομβιστικές επιθέσεις, έκρηξη σε γκαράζ οικίας στη Λακατάμια-Ζημιές σε ένα όχημα