Πέμπτη 19 Σεπ, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Ξύπνησε από το κώμα η 13χρονη-Τεράστιο το ποσοστό αλκοόλης στο αίμα της

Γιώργος Χατζηπαναγή  19/05/2019 15:30
Ξύπνησε από το κώμα η 13χρονη-Τεράστιο το ποσοστό αλκοόλης στο αίμα της

Ξύπνησε από το κώμα η 13χρονη-Τεράστιο το ποσοστό αλκοόλης στο αίμα της

Γιώργος Χατζηπαναγή  19/05/2019 15:30
Εξαιρετικά θετικά είναι τα μηνύματα που έρχονται από το Μακάρειο Νοσοκομείο, για το 13χρονο κορίτσι, που βρισκόταν σε κωματώδη κατάσταση μετά από υπεκατανάλωση αλκοόλ.
 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER, η 13χρονη έχει ξυπνήσει από το κώμα και έχει επικοινωνήσει με τους επί καθήκοντι ιατρούς, οι οποίοι παρακολουθούν την πορεία της κατάστασης της υγείας της.
 
Το κοριτσάκι, αναμένεται να πάρει τις επόμενες μέρες εξιτήριο από το νοσοκομείο, ωστόσο το φλέγον ζήτημα, αυτή τη στιγμή, μετά τη βελτίωση της κατάστασης της υγείας της, είναι να διαφανεί πως το κορίτσι είχε προμηθευτεί το αλκοόλ με τις φίλες της και το κατανάλωναν σε ανοιχτό χώρο στη Λεμεσό, αλλά και τους λόγους για τους οποίους προέβη σε αυτή την κίνηση.
 
Σύμφωνα πάντως με αρμόδια πηγή με την οποία επικοινώνησε ο REPORTER, από αναλύσεις αίματος που έγιναν στην 13χρονη, διαπιστώθηκε ότι το αλκοόλ που είχε στο αίμα της ήταν σε πολύ υψηλά ποσοστά.
 
Υπενθυμίζεται ότι, το κοριτσάκι βρισκόταν χθες το απόγευμα με φίλες της σε ανοιχτό χώρο στη Γερμασόγεια και σε κάποια στιγμή, όταν η μητέρα της πήγε να την παραλάβει από το σημείο την εντόπισε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.
 
Αμέσως τη μετέφερε σε ιδιωτική κλινική όπου, επί καθήκοντι ιατροί, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της, την μετέφεραν εσπευσμένα στο Μακάρειο Νοσοκομείο.
 
Παράλληλα, για την υπόθεση έχει αρχίσει έρευνα και η Αστυνομία και στο πλαίσιο των εξετάσεων αναμένεται να ληφθεί κατάθεση από τη 13χρονη, αλλά και από άλλα πρόσωπα που βρίσκονταν στο σημείο κατά την διάρκεια του περιστατικού.
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας