Χτυπήθηκε από μπουκάλα το θύμα της δολοφονίας στη Λευκωσία-Θέμα χρόνου η σύλληψη του δράστη

Σε 29χρονο άνδρα από το Καμερούν ανήκει το πτώμα που εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, στην Πλατεία Σολωμού και ο οποίος δολοφονήθηκε κατά τη διάρκεια συμπλοκής το ίδιο βράδυ.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λευκωσίας Νεόφυτο Σιάηλο, η συμπλοκή σημειώθηκε στην οδό Αριστοκύπρου, στην παλιά Λευκωσία, και σε αυτήν ενεπλάκησαν αλλοδαποί υπήκοοι.
 
Γύρω στις τρεις τα ξημερώματα πολίτες εντόπισαν τον 29χρονο τραυματία σε λίμνη αίματος στην Πλατεία Σολωμού και ειδοποίησαν την Αστυνομία,όπως ανέφερε ο κ. Σιάηλος. 
 
Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λευκωσίας, από τις εξετάσεις που έγιναν το θύμα έφερε τραύματα από σπασμένη μπουκάλα, με την οποία κτυπήθηκε στο χέρι και στην πλάτη. Τα τραύματα φαίνεται ότι προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, τα αίτια της οποίας παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα.
 
Πέρα από την αιτία της συμπλοκής, οι Αρχές αναζητούν και τους δράστες, με τον κ. Σιάηλο να σημειώνει ότι, δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να υπάρξει σύλληψη για την υπόθεση αυτή.
 
Επεκτείνονται οι έρευνες-Αναζητούνται στοιχεία

Οι πληροφορίες, αναφέρουν ότι ανάμεσα σε θύμα και θύτες προηγήθηκε καυγάς σε νυχτερινό κέντρο που συχνάζουν αλλοδαποί και ο οποίος επεκτάθηκε και εκτός του μαγαζιού, με αποτέλεσμα τη δολοφονία του 29χρονου Καμερουνέζου, ο οποίος βρισκόταν στην Κύπρο ως αιτητής πολιτικού ασύλου.

Την ίδια ώρα, εξαιρετικής σημασίας για τις Αρχές, θεωρούνται κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης από τη γύρω περιοχή, τα οποία πιθανότατα να έχουν καταγράψει οτιδήποτε που θα οδηγήσει την Αστυνομία είτε στην ταυτότητα των δραστών, είτε στον τρόπο που διαπράχθηκε η δολοφονία.

Έτσι ανακριτές του ΤΑΕ αναζητούν κάθε κομμάτι του παζλ, που θα βάλει σε χρονική σειρά τα γεγονότα και θα οδηγήσει τις Αρχές στη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Από τις προκαταρκτικές ενδείξεις, το θύμα φαίνεται να έχασε τη ζωή του από αιμορραγία, ωστόσο τα ακριβή αίτια του θανάτου θα διευκρινιστούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Απορρίφθηκε αίτηση Γενικού Εισαγγελέα σε απόφαση απαλλοτρίωσης γης
Τουρίστες βγήκαν για περίπατο και βρήκαν σε σακούλα εκατοντάδες κροτίδες
Έφυγε… κύριος ως επισκέπτης από τις Κεντρικές ο δραπέτης-Έτσι τους πήρε στον ύπνο
Υπόδικος για υπόθεση εισαγωγής μεθαμφεταμίνης ο δραπέτης των Κεντρικών-Ερωτήματα για το πώς ξέφυγε όλων των μελών
Aπέδρασε κρατούμενος από τις Κεντρικές Φυλακές
Πληρώνει τελικά επιπλέον τόκους €4.220.000 με απόφαση Δικαστηρίου η ΚΔ για ακίνητο στη Λάρνακα
Νέα διαδικασία στο Δικαστήριο για την υπόθεση της Ευδοκίας Λοΐζου-Δεν καταβάλλει τις αποζημιώσεις το ΡΙΚ
Ανακοινώθηκαν στατιστικά για τις προσφυγές του Διοικητικού Δικαστηρίου
Επεισοδιακή καταδίωξη 22χρονου στην Πάφο-Επιτέθηκε σε αστυνομικό
Ηλεκτρική συσκευή προκάλεσε πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό