Τα ήπιε, οδήγησε και προκάλεσε απανωτά τροχαία στην Πάφο-Στο νοσοκομείο ένα πρόσωπο

Γύρω στις 8 χθες βράδυ αυτοκίνητο που οδηγούσε 60χρονος κάτοικος της επαρχίας Πάφου στη λεωφόρο Χρυσονέρας στην Κισσόνεργα με κατεύθυνση την Πέγεια, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συγκρούστηκε στο πίσω μέρος αυτοκινήτου που οδηγούσε 52χρονος. Ακολούθως, το αυτοκίνητο του 60χρονου συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 30χρονος το οποίο κινείτο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.
 
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά ο 52χρονος ο οποίος μετεφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε κάκωση κεφαλής. Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, υπέγραψε και πήρε εξιτήριο.
 
Στον 60χρονο διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ με αρχική ένδειξη 96μg ενώ η ένδειξη του τελικού ελέγχου ήταν 86μg αντί 22 που είναι το ανώτατο από το Νόμο όριο. Στους υπόλοιπους οδηγούς διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ με μηδενική ένδειξη.
 
Ο 60χρονος αφέθηκε ελεύθερος για να κατηγορηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.
 
Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέγειας συνεχίζει τις εξετάσεις.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Ξέσπασε πυρόπληκτη-«Μου είπαν είχαν οδηγίες από τον ΠτΔ να μην στέλνουν πυροσβεστικά, έμεινα με ένα ζευγάρι καμένες παντόφλες»
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρόπληκτος επιστρέφει στο καμένο του σπίτι... «Επήεν το σπίτι μας, κρούζει, εν έμεινε τίποτε... Εν έμεινε τίποτε...»
Οικονομική στήριξη εργαζομένων που πλήττονται από τις πυρκαγιές ανακοίνωσε το Υπουργείο Εργασίας
Απάντησε στις επικρίσεις ο Πρόεδρος-«Θα γίνει αξιολόγηση της κατάστασης, τα αποτελέσματα θα δημοσιοποιηθούν»
Σε ετοιμότητα για αποκατάσταση ζημιών η ΑΗΚ-Στήθηκε κέντρο επιχείρησης έξω από τη Βάσα Κοιλανίου
Προειδοποιεί για ψευδείς ειδήσεις σε σχέση με την πυρκαγιά η Αστυνομία-Ζητά από τους πολίτες να μην παρασύρονται
Απαντά μετά τις επικρίσεις για τις κινητές κάμερες η Αστυνομία-Δόθηκαν οδηγίες να μην χρησιμοποιούνται στις περιοχές της φωτιάς
Επτά πρόσωπα στα νοσοκομεία από τις πυρκαγιές στη Λεμεσό-Σταθμοί πρώτων βοηθειών σε Ερήμη και Πάχνα
«Συνελήφθησαν» δύο τ/κ πατέρας και γιος για την υπόθεση με τους πέντε Ε/κ στο ψευδοκράτος
Στις 92 οι κατοικίες με σοβαρές ζημιές από την πυρκαγιά-Επηρεάστηκαν εργοστάσιο, αποθήκη και εστιατόριο