ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Καταζητείται ο Νίντζα από τη Λάρνακα-Απειλές σε ιδιοκτήτη καφετέριας

Η Αστυνομία διεξάγει ανακρίσεις για διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας εκβίασης, απειλής, επίθεσης, παράνομης εισόδου και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, που διαπράχθηκε στην Αγία Νάπα, στις 19 Μαρτίου 2019.
 
Για διευκόλυνση των ανακρίσεων εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, εναντίον του Αντώνη Ανδρέου άλλως Νίντζα, 23 ετών, κατοίκου Λάρνακας, ο οποίος καταζητείται.
 
Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ο 23χρονος φέρεται μαζί με ακόμη ένα πρόσωπο επισκέφθηκαν ιδιοκτήτη καφετέριας στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου, για να εισπράξουν χρηματικό ποσό που ισχυρίζονταν ότι χρωστούσε στον ύποπτο.
 
Ο παραπονούμενος ανέφερε στα δύο πρόσωπα ότι δεν χρωστούσε οποιοδήποτε ποσό και τότε ένας εκ των δύο κτύπησε τον 53χρονο. Ακολούθως, τα δύο πρόσωπα του ανέφεραν ότι θα επέστρεφαν την επόμενη μέρα για να εισπράξουν το χρηματικό ποσό και αν δεν τους το έδινε θα του έκαναν κακό.
 
Στη συνέχεια ενώ έφευγαν από το μαγαζί του 53χρονου το ίδιο πρόσωπο χαστούκισε για δεύτερη φορά τον τον παραπονούμενο και τον απείλησε να μην καταγγείλει οτιδήποτε στην Αστυνομία.
 
Ο 53χρονος μετέβη τότε στην Αστυνομία για να καταγγείλει το περιστατικό. Για την υπόθεση συνελήφθη ήδη ένας 57χρονος ο οποίος φέρεται να είναι το πρόσωπο που προσέλαβε τα δύο πρόσωπα που επισκέφθηκαν τον 53χρονο ιδιοκτήτη καφετέριας. 
 
Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Αμμοχώστου στο τηλέφωνο 23803040, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Κορυφώνεται η αγωνία για τη Ράφα μετά τα ισραηλινά πλήγματα-Η CIA στις διαπραγματεύσεις για εκεχειρία
Το σχέδιο δολοφονίας του Ζελένσκι από τους Ουκρανούς αξιωματούχους-«Πύραυλος, drone, πύραυλος»
Οι ΗΠΑ ολοκληρώνουν την κατασκευή προβλήτας στη Γάζα, καθώς το Ισραήλ κατέχει το πέρασμα της Ράφα
Συνεχίζει να μην καταγράφονται από την Αστυνομία οι διελεύσεις των επανεγκατασταθέντων-Χάνονται επιδόματα
Ο κώδικας τιμής της λαμπρατζιάς, οι βίαιοι νεαροί άντρες και η απουσία σοβαρής μελέτης
Η ανάσταση του προεκλογικού και η τελική ευθεία για κόμματα και υποψηφίους
Μπαίνει στα βαθιά, μεταφέρει προθέσεις και κλειδώνει τις εξελίξεις η Ολγκίν
Οι δικαιούχοι οικονομικής στήριξης στο «κτίΖΩ» και η επιπλέον βοήθεια που παρέχει το ΥΠΕΣ
Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Ορειβάτες στην Κίνα κόλλησαν σε γκρεμό για περισσότερο από μία ώρα λόγω συνωστισμού-Απίστευτη εικόνα