Ξανά στο Δικαστήριο ο 27χρονος βαρόνος που πωλούσε drive thru ναρκωτικά

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας οδηγείται εκ νέου ο 27χρονος βαρόνος που συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα μετά από μεγάλη επιχείρηση στην οικία του στην Ανθούπολη, με αφορμή και το θάνατο του 34χρονου Μανώλη Μαλιαρουδάκη που βρέθηκε νεκρός σε παρακείμενο χωράφι έπειτα από χρήση ναρκωτικών.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Καλό ταξίδι Μανώλη… «Κι ο θάνατος λύτρωση είναι»
 
Σήμερα εκπνέει το διάταγμα κράτησης του 27χρονου και η Αστυνομία αναμένεται να ζητήσει ανανέωση της κράτησης του μέχρι την ολοκλήρωση των ερευνών, ενώ στη συνέχεια αναμένεται να καταχωρήσει εναντίον του υπόθεση και να τον παραπέμψει σε απευθείας δίκη ενώπιον του Δικαστηρίου.
 
Οι ανακριτές της υπόθεσης συνεχίζουν να ψάχνουν μαρτυρίες μέσα από το πελατολόγιο του 27χρονου, ενώ από ανάκριση πέρασαν διάφορα πρόσωπα, κυρίως χρήστες ναρκωτικών που πιθανόν να αγόραζαν από τον ύποπτο τη δόση τους, καθώς επίσης και πρόσωπα στα οποία έφθασαν οι Αρχές μετά την άρση των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων του υπόπτου.

Επίσης οι Αρχές έχουν ζητήσει την άρση των τραπεζικών λογαριασμών του 27χρονου, αφού φαίνεται να είχε μεγάλο τζίρο από την πώληση ναρκωτικών, λαμβάνοντας υπόψη ότι κατά τις έρευνες στην οικία του εντοπίστηκαν μέχρι και μηχανές για καταμέτρηση, τόσο χαρτονομισμάτων όσο και κερμάτων.
  
Την ίδια ώρα η Αστυνομία έστειλε για επιστημονικές εξετάσεις τις σύριγγες που βρέθηκαν δίπλα από το άψυχο σώμα του άτυχου Μανώλη, οι οποίες είναι του ίδιου τύπου με σύριγγες που βρέθηκαν στην οικία του 27χρονου, που επίσης παραλήφθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις.
 
Ενώπιον των Αρχών υπάρχει μαρτυρία που φέρει τον άτυχο Μανώλη την προηγούμενη μέρα του θανάτου του, να έψαχνε απεγνωσμένα μεταφορικό μέσο για να μεταβεί στην οικία του 27χρονου βαρόνου με σκοπό να παραλάβει από αυτόν ηρωίνη, αφού το όχημα του το όχημα του βρισκόταν στο χώρο στάθμευση των πρώτων βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, με σκασμένο το λάστιχο.
 
Επίσης, πληροφορία που έφθασε στην ΥΚΑΝ, αναφέρει ότι ο 27χρονος εξέφρασε σε φιλικά του πρόσωπα τις ανησυχίες του εν σχέση με το θάνατο του Μανώλη λόγω χρήσης ναρκωτικών, καθώς  υπάρχει μεγάλη πιθανότητα στην σύριγγα η οποία βρέθηκε δίπλα του θύματος, να υπάρχουν τα αποτυπώματα και το DNA του, καθότι είναι ο ίδιος που του προμήθευσε τα ναρκωτικά.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η μαρτυρία που έκαψε τον βαρόνο για τον Μανώλη-Πώς του την έστησε η ΥΚΑΝ
 
Όπως είχε μεταδώσει ο REPORTER, ο 27χρονος, είχε μετατρέψει το σπίτι του σε απόρθητο φρούριο, ελέγχοντας τα πάντα με τις κάμερες ασφαλείας που είχε τοποθετήσει μέχρι και στην ταράτσα, ενώ είχε πόρτες και παράθυρα ασφαλείας. Μάλιστα είχε διαμορφώσει το υπόγειο της οικίας του σε… drive thru περίπτερο ναρκωτικών που εξυπηρετούσε άμεσα τους «πελάτες» του.    
 
Ως εκ τούτου, υπό κάλυψη αστυνομικοί της ΥΚΑΝ πήγαν στην οικία του υπόπτου από τον οποίο προμηθεύτηκαν ναρκωτικά και τον πλήρωσαν με χαρτονομίσματα, τα οποία όμως προηγουμένως είχαν φωτοτυπηθεί.
 
Εκτός από τις μαρτυρίες των υπό κάλυψη αστυνομικών, ενώπιον των Αρχών υπάρχουν και μαρτυρίες προσώπων που θεάθηκαν στην οικία του υπόπτου η οποία ήταν υπό παρακολούθηση μετά το θάνατο του άτυχου Μανώλη, και τα οποία σε θεληματικές τους καταθέσεις ομολόγησαν ότι αγόρασαν ναρκωτικά από τον 27χρονο βαρόνο.
 
Υπενθυμίζεται ότι κατά την έρευνα στην οικία του 27χρονου εντοπίστηκε ποσότητα κοκαΐνης βάρους 70 γραμμαρίων, ποσότητα κάνναβης βάρους 68 γραμμαρίων, 5 χειροποίητα τσιγάρα, μεγάλος αριθμός μη χρησιμοποιημένων συρίγγων, 7515 ευρώ σε χαρτονομίσματα και 2619 ευρώ σε κέρματα, αριθμός χρυσαφικών, μηχανές καταμέτρησης χαρτονομισμάτων και κερμάτων, κινητά τηλέφωνα, ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής και κάρτες κινητών τηλεφώνου.
 

Δειτε Επισης

Κυκλοφορούσε φορτωμένος κροτίδες-Χειροπέδες σε 18χρονο στη Λεμεσό (pic)
Πρόλαβε τα χειρότερα το Τμήμα Δασών-Πυρκαγιές σε Λάρνακα και Λευκωσία
Απουσιάζει από το σπίτι της η 29χρονη Κατερίνα-Έκκληση της Αστυνομία προς το κοινό
Ενεπλάκησαν σε τροχαίο και εγκατέλειψαν την σκηνή-Άφησαν αβοήθητο τραυματία
Συναγερμός και προειδοποιήσεις για τις λαμπρατζιές–«Αυξημένος κίνδυνος λόγω των ανέμων»
Χειροπέδες σε 55χρονο για εμπρησμούς σε πρακτορεία στοιχημάτων στη Λευκωσία
Κροτίδες, ναρκωτικά και φωτιές το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής-Σε κινητοποίηση Αστυνομία και Πυροσβεστική
Αναστάτωση στη Λεμεσό-Νεαροί έκαιγαν ελαστικά στη μέση του δρόμου
Αναμένουν απαντήσεις από την πειθαρχική έρευνα για την απόδραση κρατούμενου στις Κεντρικές Φυλακές
Το αίσθημα ασφάλειας, η αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος και η πάταξη της αππωμάρας