Παρασκευή 23 Αυγ, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Όσα έδειξαν οι κάμερες και τα τηλέφωνα για το φόνο του Χριστοδούλου

Ντίνα Κλεάνθους  16/11/2018 15:41
Όσα έδειξαν οι κάμερες και τα τηλέφωνα για το φόνο του Χριστοδούλου

Όσα έδειξαν οι κάμερες και τα τηλέφωνα για το φόνο του Χριστοδούλου

Ντίνα Κλεάνθους  16/11/2018 15:41
Τα κομμάτια του πάζλ της στυγερής δολοφονίας του 33χρονου Γκάρυ Μπόρις Χριστοδούλου που εκτελέστηκε την 1η Νοεμβρίου στον αυτοκινητόδρομο προς την Αγία Νάπα, προσπαθούν να στήσουν οι ανακριτές της υπόθεσης.
 
 
Η Αστυνομία φόρεσε χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα μετά από πληροφορίες που έφθασαν ενώπιον της, τα οποία οδηγήθηκαν χθες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου όπου διατάχθηκε η κράτηση τους για οκτώ ημέρες.
 
Ωστόσο και οι τέσσερις ανακρινόμενου αρνούνται κάθε ανάμιξη στην υπόθεση, ενώ παρουσίασαν στους ανακριτές άλλοθι.
 
Μέχρι στιγμής έχουν ληφθεί 75 καταθέσεις και έγιναν πέραν των 50 ερευνών σε διάφορα υποστατικά, σε 13 από τα οποία παραλήφθηκε το οπτικό υλικό από τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης και το οποίο τέθηκε στο μικροσκόπιο των ανακριτών.
 
Οι Αρχές μέσα από τις κάμερες ασφαλείας σκιαγράφησαν την πορεία και τα δρομολόγια του Χριστοδούλου πριν ενέδρα, η οποία θεωρούν ότι στήθηκε από πρόσωπα «που εμπιστευόταν το θύμα».
 
Επίσης στο επίκεντρο και τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα τόσο του θύματος όσο και των υπόπτων, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί η κάρτα κινητής τηλεφωνίας με την οποία αντάλλαζε κλήσεις ο Χριστοδούλου πριν τη δολοφονία του.
 
Αν και η Αστυνομία σε ότι αφορά τον αριθμό τηλεφώνου θεωρεί ότι αυτή αγοράστηκε και χρησιμοποιήθηκε από τους υπόπτους, εντούτοις δεν εντοπίστηκε στην κατοχή τους. 
 
Δείτε πιο κάτω όλα τα στοιχεία που βρίσκονται ενώπιον των Αρχών από τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης και τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας