Κηλίδες αίματος στο μπάνιο και στους τοίχους της οικίας του υπόπτου του φονικού

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του, οδηγήθηκε ο 40χρονος αλλοδαπός που συνελήφθη ως βασικός ύποπτος για τη στυγερή δολοφονία της 56χρονης Γιαννούλας Χατζηγιάννη, που διαπράχθηκε χθες το μεσημέρι στον Οίκο Μαραθάσας.

Οι Αρχές οδηγήθηκαν στα ίχνη του μετά την μαρτυρία που έδωσε η γυναίκα που επέβαινε και αυτή στο όχημα του θύματος λίγο πριν το φονικό.

Ο ύποπτος εντοπίστηκε χθες το απόγευμα στην οικία του στον Καλοπαναγιώτη και το Δικαστήριο ενέκρινε το αίτημα της αστυνομίας για οκταήμερη κράτηση του. 

Στην κατοχή του εντοπίστηκε το χρηματικό ποσό των 1700 ευρώ για το οποίο δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις και όπως όλα δείχνουν πρόκειται για το χρηματικό ποσό που είχε στην κατοχή της η άτυχη 56χρονη και επρόκειτο για τις εισπράξεις της υπεραγοράς που εργαζόταν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τα στοιχεία που καίνε τον ύποπτο για το φονικό, μονόδρομος η ομολογία του

Στα χρήματα που εντοπίστηκαν βρέθηκαν κηλίδες αίματος, όπως επίσης και στα ρούχα του υπόπτου. Επίσης σύμφωνα με αστυνομικές πηγές υπήρχαν σε τοίχο της οικίας του καθώς και στο μπάνιο. 

Οι ανακριτές της υπόθεσης συνεχίζουν να λαμβάνουν καταθέσεις, τόσο από πρόσωπα που γνώριζαν το θύμα, όσο και από πρόσωπα του περιβάλλοντος του υπόπτου, ενώ κλειδί αποτελούν οι μαρτυρίες δύο γυναικών.

Πρόκειται για τη μια που επέβαινε στο όχημα και για τη δεύτερη, οικιακή βοηθό παρακείμενης οικίας, που άκουσε τις φωνές της 56χρονης, βγήκε έξω και ήρθε αντιμέτωπη με το αποτρόπαιο θέαμα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι ανακριτές της υπόθεσης, έχουν ενώπιον τους πληροφορίες που αναφέρουν ότι θύμα και θύτης γνωρίζονταν μεταξύ τους, αφού ο 40χρονος επισκεπτόταν το μπακάλικο στο οποίο εργαζόταν η 56χρονη για ψώνια.

Για αυτό τον λόγο το θύμα όταν ο ύποπτος της έκανε ωτοστόπ σταμάτησε, για να τον μεταφέρει όπως της είχε ζητήσει σε οινοποιείο της περιοχής.

Κάτι που έμελλε ωστόσο να εξελιχθεί σε τραγωδία...

Από το όχημα, μέσα στο οποίο διαπράχθηκε το φονικό, παραλείφθηκε ένα μαχαίρι που εντοπίστηκε στη θέση του συνοδηγού, ενώ η αστυνομία έχει εξασφαλίσει μαρτυρία από ιδιοκτήτη περιπτέρου που αναφέρει ότι τον εν λόγω σουγιά, τον πώλησε το πρωί στον ύποπτο.

Όλα τα τεκμήρια στάλθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι μεταξύ άλλων στην κατοχή του υπόπτου εντοπίστηκε και ένα αεροπορικό εισιτήριο για αναχώρηση από την Κύπρο λίγες ώρες μετά το φονικό.

Εν τω μεταξύ σήμερα αναμένεται να διενεργηθεί και η νεκροτομή επί της σωρού της άτυχης Γιαννούλας.

Δειτε Επισης

Αναμένουν απαντήσεις από την πειθαρχική έρευνα για την απόδραση κρατούμενου στις Κεντρικές Φυλακές
Το αίσθημα ασφάλειας, η αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος και η πάταξη της αππωμάρας
Παραμένει στα κατεχόμενα η σορός του άτυχου Φώτη Φωτίου-Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του
Στο κελί ο 25χρονος που συνελήφθη από τις Αρχές μετά τα επεισόδια-Πιάστηκε με ρόπαλα, σπρέι και κουκούλα
«Ψήφος εμπιστοσύνης στο θεσμικό πλαίσιο Κύπρου η έκθεση Moneyval»-Ικανοποίηση ΕΚΚ για τα ευρήματα
Πρόλαβαν τα χειρότερα από την πυρκαγιά που ξέσπασε στα Λαγουδερά-Ψάχνουν τα αίτια
Άρχισαν να γράφουν οι κάμερες που τοποθετήθηκαν στα δυο σημεία του Στροβόλου
Φωτιές, πέτρες και μολότοφ έξω από το Παπαδόπουλος-Απάντησαν με χρήση δακρυγόνων οι ΜΜΑΔίτες
Aνέκοψαν για έλεγχο 22χρονο στον Άγιο Δομέτιο και βρήκαν στην κατοχή του κοκαΐνη-Χειροπέδες και σε 62χρονο
Τους τσάκωσαν με κάνναβη και χιλιάδες ευρώ στην κατοχή τους-Χειροπέδες σε τέσσερις για εμπορία ναρκωτικών