ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διορίζονται ποινικοί ανακριτές για τις καταγγελίες Μαυρομιχάλη

Έρευνα από ανεξάρτητους ποινικούς ανακριτές για το επεισόδιο του Αλέξη Μαυρομιχάλη και του Αστυνομικού Διευθυντή Λευκωσίας Νίκου Σοφοκλέους, αναμένεται να αρχίσει από την ερχόμενη εβδομάδα.
 
Σύμφωνα με αρμόδια πηγή που μίλησε στο REPORTER, μετά από επιστολή που στάλθηκε από τους δικηγόρους του Μαυρομιχάλη στην Ανεξάρτητη αρχή ισχυρισμών και παραπόνων κατά της Αστυνομίας με την οποία καταγγέλλεται ο Αστυνομικός Διευθυντής, η Αρχή απέστειλε με τη σειρά της επιστολή στο Γενικό Εισαγγελέα με την οποία ζητά τον διορισμό ανεξάρτητων ποινικών ανακριτών.
 
Ο Γενικός Εισαγγελέας αναμένεται να προχωρήσει στον διορισμό ανεξάρτητων ποινικών ανακριτών που θα διερευνήσουν την καταγγελία του Αλέξη Μαυρομιχάλη.
 
Όπως αποκάλυψε ο REPORTER, μεταξύ άλλων, καταγγέλλεται ότι ο Αστυνομικός Διευθυντής ο οποίος ζήτησε όπως του μεταφέρουν το Αλεξούι με χειροπέδες, φέρεται να τον απείλησε και να τον έβρισε, όταν εισήλθε στο γραφείο του.
 
Όπως καταγγέλλεται μέσω της επιστολής, ο Αστυνομικός Διευθυντής φέρεται να είπε στον Μαυρομιχάλη «εν να σε ξετζοιλιάσω τζιαί εν να σου κάμω σιειρόττερα από ότι έπαθαν οι Αεροπόροι». Επίσης, φέρεται να τον ύβρισε και να τον απείλησε ότι «θα πεθάνεις» ενώ του είπε, όπως καταγγέλλεται, «να ρωτήσεις να μάθεις ποιος είμαι εγώ».
 
 
Το Αλεξούι ,το οποίο συνόδευαν αστυνομικοί και ο οποίος φορούσε χειροπέδες, ανέφερε μεταξύ άλλων στον Αστυνομικός Διευθυντή, «θα δεις τι θα σου κάμω», φράση την οποία επανέλαβε.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη ενώπιον δικαστηρίου καταχωρήθηκε υπόθεση εναντίον του Αλέξη Μαυρομιχάλη σε σχέση με τα δυο επεισόδια με τους Αστυνομικούς ενώ απάντησε μη παραδοχή στις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν.  
 

Δειτε Επισης

Βλέπουν κενά στην πρόταση Παναγιώτου για τους παράνομους οι εργολάβοι-«Δεν φέρουμε ευθύνη»
Έριξαν τις τιμές τους τα «Ζ» λόγω μειωμένης ζήτησης, προσφέρονται από 25 ευρώ ημερησίως
Η απόσταση της πολιτικής από τους νέους, ο παράλληλος κόσμος και η αναμενόμενη αντίδραση
Αναμένουν διευκρινίσεις οι διανομείς για την πρόταση από Υπ. Εργασίας-Μισθός, εξοπλισμός και ασφάλεια
Νέα στοιχεία για τον Τσιντούλα, «έδρασε μόνος του»-Με λουλούδια έξω από το νοσοκομείο οι υποστηρικτές του Φίτσο
Οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και ανατράπηκε-Απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική
Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο Ρόμπερτ Φίτσο-Υπό κράτηση ο δράστης, του απαγγέλθηκαν κατηγορίες
Οι Χούθι έπληξαν ελληνόκτητο πλοίο με σημαία Παναμά στην Ερυθρά Θάλασσα-Δεν υπάρχουν θύματα
Επανέρχεται ξανά η CMC-«Αν η ΕΤΥΦΑ συνεχίσει να αλλάζει τους κανόνες δικαιούμαστε αποζημίωση»
Ανακαλεί την απαγόρευση παραχώρησης αδειών χρήσης πυροτεχνημάτων η Υπηρεσία Μεταλλείων